Tel: 070-3223066 (Nederland) of 078-353100 (Belgie)

Rondreis Spanje: Vind hier individueel samengestelde rondreizen Spanje

Een rondreis Spanje is de beste manier om dit veelzijdige land te ontdekken. We hebben veel verschillende rondreizen voor u samengesteld maar doen toch vooral maatwerkreizen. Spanje is één van de meest veelzijdige landen om te reizen in Europa. En dat is niet verrassend want er is veel dat Spanje uniek maakt. Het weer is gemiddeld zeer prettig, het landschap, de vele prachtige steden en niet in de laatste plaats de Spanjaarden zelf maken een rondreis Spanje zeer de moeite waard. AmbianceTravel voegt hier nog een extra element aan toe: overnachten in ambiance hotels. Zoals bijvoorbeeld in lees meer

Een rondreis Spanje is de beste manier om dit veelzijdige land te ontdekken. We hebben veel verschillende rondreizen voor u samengesteld maar doen toch vooral maatwerkreizen. Spanje is één van de meest veelzijdige landen om te reizen in Europa. En dat is niet verrassend want er is veel dat Spanje uniek maakt. Het weer is gemiddeld zeer prettig, het landschap, de vele prachtige steden en niet in de laatste plaats de Spanjaarden zelf maken een rondreis Spanje zeer de moeite waard. AmbianceTravel voegt hier nog een extra element aan toe: overnachten in ambiance hotels. Zoals bijvoorbeeld in Paradores.

AmbianceTravel biedt een veelheid aan rondreizen zoals de rondreizen ‘Het onbekende Noord Spanje’ of ‘Het groene Galicië’, ‘In de schaduw van de Pyreneeën’ en ‘De Rioja en haar wijnen’. Maar er is ook een rondreis naar de Werelderfgoedsteden rondom Madrid en natuurlijk zijn er veel rondreizen Andalusië. Een rondreis Spanje betekent genieten van de cultuur, natuur maar natuurlijk ook de Spaanse manier van leven.

Rondreis Andalusië

Tijdens een rondreis Andalusië komt u tijd tekort zoveel is er te zien. Lees meer over de belangrijkste bezienswaardigheden van Malaga, - Sevilla, - Granada en – Cordoba. En als u in Granada bent, brengt u natuurlijk een bezoek aan het wereldberoemde Alhambra museum. Hier leest u hoe u aan tickets komt.

Maar bezoek ook minder bekende plaatsen als Ronda, sherry hoofdstad Jerez de la Frontera en één van de witte dorpjes zoals Arcos de la Frontera. Onderweg heeft u de mogelijkheid om even een stop te maken in Gibraltar.

Rondreis Madrid

Er is maar één land ter wereld dat meer werelderfgoedsteden van de UNESCO heeft dan Spanje. Tijdens onze 10-daagse Paradores rondreis langs de werelderfgoedsteden om Madrid bezoekt u een aantal van de mooiste steden zoals Alcala de Henares, Toledo, Trujillo, Caceres, Salamanca, Avila en Segovia. U verblijft in een aantal prachtige Paradores. Deze beroemde Spaanse keten van staatshotels biedt meer dan 90 hotels, verspreid over heel Spanje. De meeste zijn gevestigd in historische gebouwen zoals kastelen, kloosters, paleizen etc.

Rondreis Baskenland

Met name als u tijdens uw vakantie wilt genieten van natuur, rust en ruime is onze rondreis ‘De schoonheid van Noord Spanje’ een aanrader. Ook tijdens deze reis verblijft u in Paradores. Geniet van de natuur door het maken van een mooie wandeling in bijv. de Picos de Europa maar geniet ook van het stedenschoon zoals in San Sebastian, Bilbao en Santander. Geniet van de wijnen van de Rioja regio, ontdek de heuvelachtige groene kust in het noorden en rijdt door dromerige stadjes en onontdekte stranden.