070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Maatwerk

De bijna 150 rondreizen op onze website zien wij als een inspiratiebron voor onze klanten. In overleg passen wij deze reizen aan uw wensen aan: iets korter of langer, die plaats niet en een andere wel, een combinatie van rondreis A met een snufje van rondreis B: het kan allemaal. Zo maken wij voor u de ideale individuele rondreis op maat.

Culinaire rondreis op maat

Kijk ook naar onze culinaire rondreizen. Deze hebben we in onder meer Spanje, Italië, Portugal en Zuid-Afrika. Met sterren restaurants of dat ene bijzondere visrestaurantje, met wijnproeverijen of bezoeken aan kaas- en worstenmakers. Maar we bieden ook slow food reizen in Italië aan en ook die maken we desgewenst voor u op maat. De Slow food organisatie is ontstaan in Italië maar inmiddels in vele andere landen te vinden, ook in Nederland.

Ondanks aanbod aan rondreizen en de regelmatig samengestelde ‘speciale’ reizen, kan het toch zijn dat u iets anders zoekt. Mail en bel ons en indien maar even mogelijk stellen wij een individuele rondreis op maat samen, op basis van uw wensen en budget. Of u nu denkt aan een culturele citytrip voor gelijkgestemden, culinaire rondreis voor de fijnproevers of een actieve golfreis voor een groep vrienden en/of vriendinnen: laat het ons weten. Genieten is inclusief.

Van rondreizen Spanje tot rondreizen Zuid-Afrika

We hebben onder meer een groot aanbod aan ‘inspiratiereizen’ op onze overzichtspagina’s met rondreizen Spanje, rondreizen Italië, rondreizen Portugal en rondreizen Zuid-Afrika. Maar we bieden veel meer landen aan. Kijk op onze overzicht met bestemmingen voor individuele rondreizen. In Spanje hebben we meer dan 50 rondreizen in ons aanbod zitten, wat dacht u van het prachtige zuiden van Spanje met een Andalusie rondreis of  een 10 daagse rondreis langs de Werelderfgoedsteden rondom Madrid waarbij u verblijft in bijzondere paradores? Bij de meeste reizen vliegt u naar de bestemming waar vervolgens een huurauto voor u klaar staat. Zo kunt u uitgerust aan uw auto rondreis beginnen.

Meer informatie? Neem contact op en wij maken úw individuele rondreis op maat.

Bel of mail mij terug