070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Klik op een land om de rondreizen te bekijken

europa

azie

afrika

amerika

Rondreizen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de belangrijkste landen waar wij individuele rondreizen aanbieden. Deze rondreizen zien wij als een inspiratiebron voor u: zo u kunt kiezen uit een bepaalde streek in Spanje zoals Andalusie of een rondreis door het prachtige Portugal. Ook hebben we rondreizen met een thema bijvoorbeeld een culinaire reis in Spanje, Italië, Portugal of Zuid-Afrika. Rondreizen met de auto en gericht gericht op culturele aspecten (we regelen graag de tickets en een gids voor Alhambra in Granada voor u, de kaartjes zijn schaars) of leggen de focus op safari’s in Botswana of Namibië of golfen in Zuid-Afrika. Wij maken de individuele rondreizen op maat.

Inspiratiebron, maatwerk

We noemen deze reizen een inspiratiebron omdat we uiteindelijk elke reis geheel op maat maken voor de klant. U geeft uw specifieke wensen aan, wij gaan er mee aan de slag en passen die aan op basis van uw wensen en voorkeuren. Veel van onze rondreizen zijn Fly Drive. Wij regelen de vlucht, de huurauto en de hotels en reserveren desgewenst juist dat ene speciale restaurantje in Spanje voor u. We nemen een culinaire workshop op in de reis, een unieke wandeling door Córdoba (kijk uw ogen uit in de Mezquita, moskee en kathedraal ineen) met een Nederlandstalige gids; we plannen een wijntour door de wijnlanden van Stellenbosch – noem maar op. Daarnaast zoeken wij altijd naar accommodaties met ‘ambiance’: ze hoeven niet duur te zijn maar wel bijzonder, authentiek, mooi gelegen, uniek van karakter, zoals de paradores en pousada’s en bijzondere guest houses en boutique hotels. Zo maken wij individuele rondreizen geheel afgestemd op uw wensen.

Bekijk onze culinaire reizen

In veel van de landen waar wij ‘thuis’ zijn bieden we culinaire rondreizen aan: reizen en culinair genieten, is er een mooiere combinatie denkbaar. De kennismaking met een land kan nooit compleet zijn zonder de kennismaking met de keuken. En met de wijnen die in dat land worden geproduceerd. De smaakpapillen maken overuren tijdens deze reizen. Dat kan de ene keer boers en basaal zijn, de andere keer gastronomisch en geraffineerd is. Wij maken ook deze culinaire individuele rondreizen op maat.

Maak kennis met onze slowfood reizen in Italie. Bezoek de boeren die trots zijn op wat ze verbouwen en je met open armen ontvangen om je rond te leiden over hun bedrijf. Olijfolie, geitenkaas, wijn en worsten.  We hebben zo’n veertig slowfood reizen in alle delen van Italië.

Bel of mail mij terug