070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rene Brouwer

René Brouwer (1956) heeft een lange carrière in de reiswereld achter de rug. Hij begon ooit als journalist, werkte daarna bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) en startte vervolgens zijn eigen PR en marketingbureau, gespecialiseerd in reizen en toerisme. In dat verband vertegenwoordigde hij een groot aantal bestemmingen op de Nederlandse en (vaak) Belgische markt, zoals Curaçao, Noorwegen, Oman, Kroatië, Lissabon en Zuid-Afrika. Sinds 2009 is hij mede-aandeelhouder van AmbianceTravel. De laatste jaren houdt Brouwer zich bij AmbianceTravel vooral bezig met de ontwikkeling van Zuid-Afrika, een favoriete bestemming van hem, die hij inmiddels vele malen bezocht en in aanvulling daarop Namibië, Botswana en Malawi. Recent reisde hij ook door Mozambique, een land,  geschikt voor de iets meer avontuurlijke reiziger, dat nu ook door AmbianceTravel wordt aangeboden. Enkele favoriete rondreizen van hem in Zuid-Afrika: Sfeervol Zuid-Afrika, de leukste B&B’s en guesthouses, rondreis Zuid Afrika met golfen en safari’s, (je bent golfer of niet). Bij mensen die voor het eerste gaan is de rondreis Hoogtepunten van Zuid-Afrika vanzelfsprekend populair.

Sonja van de Rhoer

Culinair journalist Sonja van de Rhoer is opgegroeid als dochter van een dranken groot-handelaar en limonadefabrikant en dronk haar eerste glas Beaujolais  (Fleurie) als zesjarige, verdund met water, tijdens het zondagse diner.

Ze is docent koken en Voedingsleer. Ze schrijft wekelijks recepten voor Trouw en heeft ruim 60 kookboeken op haar naam staan waaronder het Margriet kookboek en Vegetarisch Basiskookboek. Over haar culinaire reizen blogt ze regelmatig op de website van AmbianceTravel.nl

Yvo Janssen

Yvo Janssen (1993), voorheen stagiair, nu medewerker bij AmbianceTravel. Na het behalen van zijn diploma is hij blijven werken bij AmbianceTravel om meer te weten te komen over de cultuur en geschiedenis van verschillende vakantiebestemmingen. Het opstellen van nieuwe reizen, het verzamelen van informatie en het uitzoeken van maatwerkreizen vindt hij erg leuk. Yvo doet altijd zijn best en deelt graag zijn enthousiasme met u bij het uitzoeken van uw ideale rondreis.

Privé bezocht Yvo vooral per openbaar vervoer en auto verschillende landen binnen het vaste land van Europa, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Met zijn studie is hij in Catalonië geweest en onlangs is Yvo teruggekeerd van een studiereis in de Centro de Portugal regio in midden Portugal, zijn favoriete bestemming in Portugal? Tomar!
Ook is Yvo tot tweemaal toe in Andalusië geweest, waar hij heeft leren genieten van de Spaanse keuken en mentaliteit en gaat hij binnenkort door Schotland rondreizen.

De volgende landen of plaatsen staan zeker nog op zijn lijst van te bezoeken bestemmingen:
Portugal (Alentejo en Noord-Portugal)
• Spanje (Madrid)
• Schotland
• Verenigde Staten (New England, Florida en de Westkust)
• Zuid-Afrika

Bel of mail mij terug