070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Fly-drive Portugal

Fly-drives Portugal zijn populair: evenals Spanje is dit deel van het Iberisch schiereiland bij uitstek geschikt voor een rondreis. Het verschil met Spanje is dat je bijna het hele land in een week of twee wel kunt bereizen, van Porto, via de bezienswaardigheden van Lissabon, verder naar het zuiden om te genieten van de Algarve. Doen, zo'n Portugal fly drive.

Van Braga naar Faro

Van het noordelijk gelegen Braga naar het zuidelijke Faro is het maar net iets meer dan 600 km. Je kunt het bij wijze van spreken in één dag doen, maar tijdens je fly-drive kies je er natuurlijk om onderweg de leukste plaatsen aan te doen en tijd te nemen om te genieten. In het noorden van de wijnstreken, zoals de Doura, in Porto drink je een port, je toert langs de kust naar Lissabon en neem daar de tijd om van die stad -zo anders dan Porto- te genieten.

Rondreis Portugal

Het is niet moeilijk om onderweg te verblijven in sfeervolle en karakteristieke accommodaties zoals de Pousadas van Portugal en landhuizen. AmbianceTravel, specialist in rondreizen met verblijven in bijzondere hotels, doe graag een voorstel. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden, zodat u een idee heeft.

8-daagse rondreis vanuit Lissabon

Uw fly and drive Portugal kan beginnen in zowel Porto, Lissabon als de Algave (Faro). Na enkele dagen genieten in Lissabon is een 8-daagse rondreis naar de Algarve of Porto mogelijk. In twee weken kunnen je ook alles doen en dat is verre van vervelend: Portugal is een afwisselend land, zeer betaalbaar, heeft een uitstekende culinaire traditie, produceert heerlijke wijnen en niet het onbelangrijkste: de mensen zijn buitengewoon vriendelijk.

Porto

Ten noorden van Porto vind je de meeste wijngaarden en hier komt ook de Port-wijn vandaan. Bij de Stad Porto kun je de schepen met vaten zien vertrekken. De stad heeft echter heel wat meer bezienswaardigheden.

Eten en drinken Portugal Fly drive 

Lissabon is niet voor niets één van de meeste populaire citytrip bestemmingen van Europa dus we reden u dan ook zeer aan om hier enkele dagen uit te trekken. Bezoek zeker een Fado restaurant en wie van héél goed eten houdt: er zijn diverse restaurants met Michelin sterren. Bekijk hier onze top 10 van bezienswaardigheden Lissabon.

Bezienswaardigheden Algarve

Aan de Algarve hebben we enkele mooie hotels geselecteerd in leuke plaatsen, buiten de drukte die de Algarve zeker in het drukkere seizoen ook kenmerkt. De stad Faro, waar uw fly-drive kan aankomen of vertrekken is al een bijzondere stad en ga zeker ook naar Tavira.

Neem contact om uw Fly drive Portugal rondreis te bespreken. 

Bel of mail mij terug