070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Klik op een land om de culinaire reizen te bekijken

europa

afrika

AmbianceTravel biedt een groot aantal verschillende culinaire rondreizen aan in diverse landen. Zoals Spanje, Italië, Portugal maar ook in Zuid-Afrika. Soms zijn het korte trips waarbij lunches of diners in sterren restaurants of net dat unieke visrestaurantje worden afgewisseld met (wijn)proeverijen of andere culinaire activiteiten.

Soms zijn het langere trips, waarbij u niet van restaurant naar restaurant hobbelt maar waar u de tijd heeft om het land of de streek te leren kennen, afgewisseld met goede lunches of diners in uitstekende of leuke restaurants, verblijf in hotels, die ook bekend staan om de goede keuken en bijvoorbeeld olijfolieproeverijen.

Culinaire rondreis op maat

Zoek de voor u meest aansprekende culinaire rondreis op deze pagina en laat deze desgewenst naar smaak aanpassen: Wij stellen culinaire rondreizen samen zoals u wellicht kookt: net een beetje meer of minder gekruid, liever een gang meer? Geen probleem.

Kijk ook naar onze bijzondere slow food reizen in Italië. Hierin staan duurzame producten, authentieke recepten en ambachtelijke keukens centraal. Ontmoet de kaas- en wijnmakers, laat de ‘mama’ voor u koken in die verborgen trattoria, waar bijna alleen de locals komen. Culinair journalist Onno Kleyn omschrijft slow food als: een wereld  van geur, smaak en verbondenheid.

Bel of mail mij terug