070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Selfdrive autorondreizen in Zuid-Afrika

Selfdrive autorondreizen in Zuid-Afrika zijn populair. Inividuele autoreizen zijn er dan ook gemakkelijk samen te stellen: de infrastructuur in Zuid-Afrika is goed, de volgende accommodatie is er altijd op niet te grote afstand te vinden en deze manier van reizen is bovendien de beste manier om te genieten van het geweldige landschap van Zuid-Afrika. Individuele autorondreizen maken het daarnaast gemakkelijk om te verblijven in kleinere guesthouses en lodges, doorgaans geweldig mooi gelegen. .

Dat laatste is een belangrijke toegevoegde waarde van deze manier van reizen en een onderscheidend kenmerk van AmbianceTravel. De naam zegt al: we zoeken altijd naar accommodaties met ‘ambiance’. Dat hoeft niet duur te zijn maar is wel altijd bijzonder, authentiek, mooi gelegen of sfeervol .

Individuele autorondreis Zuid-Afrika

Met de individuele autoreizen Zuid-Afrika van AmbianceTravel kunt u elk deel van het land ontdekken. Onze populairste reis is de ‘Hoogtepunten van Zuid-Afrika’ reis, die start in Kaapstad of Johannesburg en waarmee u onderweg de wijnlanden, de tuinroute, St Lucia, de Panoramaroute en Krugerpark ontdekt. Maar u kunt ook met de auto van Johannenburg naar Kaapstad via de Kleine Karoo (met verblijf in de leukste guesthouses). Of vanuit Kaapstad naar het noorden rijden, naar de Kalahari woestijn, en daar vandaan door naar Johannesburg (of Windhoek in Namibië). Mogelijkheden te over en we helpen u graag op weg. Er zijn ook rondreizen waarmee u alleen het zuiden (Kaapstad, de wijnlanden, de Tuinroute) bezoekt of het noorden (Johannesburg, St Lucia, de Panoramaroute, Krugerpark).

Culinaire rondreis Zuid-Afrika

Naast de diverse ‘algemene’ selfdrive autoreizen Zuid-Afrika van AmbianceTravel hebben we ook diverse themareizen. Zoals onze culinaire rondreizen. Dat zijn geen reizen waarin u van restaurant naar wijnproeverij en van lunch naar olijfolietasting rijdt, maar reizen met culinaire accenten: hier een mooie wijnproeverij, de volgende dag een picknick lunch, een dag later een bijzonder diner. Vaak verblijft u ook in (kleinere) hotels of guest houses waar u uitstekend kunt eten, zonder dat u daar ’s avonds de deur voor uit hoeft. Og maak een dagtocht met de Wine Tram in Franschhoek, langs de mooiste wijngaarden.

Golfreis Zuid-Afrika

Een ander populair thema zijn onze selffdrive golfreizen in Zuid-Afrika. Daarvoor geldt een beetje hetzelfde als voor de culinaire reizen: u speelt niet elke dag golf en u heeft daardoor ook de tijd om Zuid-Afrika te (her)ontdekken. Gemiddeld genomen speelt u één keer per drie dagen, steevast op een prachtige baan, waarvoor wij de starttijd hebben vastgelegd (noodzakelijk in Zuid-Afrika). We hebben een reis in het zuiden, met golfen rondom Kaapstad, de wijnlanden en de Tuinroute (oef, mooie banen!) maar ook in het noorden, waarin u golfbanen combineer met wildparken: soms golfen, soms op zoek naar de Big Five. Niet slecht toch?

Selfdrive rondreis Zuid-Afrika met de kinderen

Selfdrive autorondreizen in Zuid-Afrika zijn ook leuk om te doen met met jongeren of oudere kinderen. Aangezien we elke selfdrive autoreis Zuid-Afrika op maat samenstellen, houden we rekening met de leeftijd van de kinderen: sommige wildparken zijn bijvoorbeeld juist geschikt voor een bezoek met kleintjes. Op reis met grotere kinderen? Dan is een Zipline adventure (van boomtop naar boomtop slingeren) of duiken met witte haaien juist leuk ter afwisseling. Bekijk onze rondreis Zuid-Afrika met de kinderen.

Huurauto Zuid-Afrika

Voor de huurauto werken we samen met onze vaste partner Sunny Cars, met als groot voordeel dat u nooit een extra verzekering hoeft af te sluiten. De Toyoto Corolla is populair bij een stel, hoewel die soms ook kiezen voor een SUV zoals de Honda CRV. Reist u met twee stellen of met (grotere) kinderen? Dan adviseren we vaak de Toyota Fortuner. De huurauto staat klaar op de luchthaven of wordt afgeleverd bij het hotel. Gemak dient de mens. Dus boek gerust selfdrive autorondreizen in Zuid-Afrika.

Interesse in een rondreis Zuid-Afrika? Kijk hier voor een overzicht van al onze Zuid-Afrika blogs of ga direct naar al onze pagina met rondreizen door Zuid-Afrika

 

Gerelateerde reizen

Bel of mail mij terug