070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Een ontdekkingstocht langs Schotse kastelen en whiskystokerijen

Schotland is een enorm veelzijdig land en kent vele gezichten. Het bezit de prachtigste landschappen, de adembenemendste kustlijnen en een rijke historie. Maar Schotland staat ook bekend om zijn heerlijke Schotse whisky, het golfen, de Highland Games en natuurlijk het muziekinstrument de doedelzak. Het zal u dan ook niet verrassen dat er vele mogelijkheden zijn wanneer u een rondreis Schotland gaat maken of een vakantie Schotland onderneemt.

Aangezien Schotland een eiland is, kunt u het beste per vliegtuig of per ferry naar Schotland reizen voor een vakantie Schotland. Wanneer u bij AmbianceTravel een pakketreis boekt, kunnen wij het vervoer naar Schotland en van Schotland en de huurauto ter plaatse voor u regelen. Wanneer u per ferry naar Schotland reist, kunt u natuurlijk Schotland verkennen in uw eigen auto.

Indien u tijdens een vakantie Schotland wilt gaan verkennen, kunt u dit het beste per (huur)auto doen. Het is ook mogelijk om per trein door Schotland te reizen, maar dit is niet aan te raden wanneer u naast de steden ook geïnteresseerd bent in de natuurlijke omgeving van Schotland.

AmbianceTravel biedt op dit moment een viertal thema rondreizen naar Schotland aan. Het is echter ook mogelijk om zelf een rondreis Schotland samen te stellen naar uw eigen wensen en behoeften. De vier rondreizen naar Schotland die AmbianceTravel op dit moment aan biedt zijn:

​Bij elke rondreis Schotland die AmbianceTravel in het assortiment heeft, kunt u op de kaart Schotland zien welke route zij volgen. Deze routes zijn op de kaart onder aan de pagina van de specifieke rondreis te vinden. Op deze manier kunt u zich van tevoren al oriënteren op de gebieden die u in Schotland gaat bezoeken.

Zorgeloos reizen naar Schotland, in Schotland en van Schotland is waar wij naar streven. Wij raden u dan ook aan om voor uw rondreis Schotland een reis- en/of annuleringsverzekering te boeken. Ook deze kan AmbianceTravel voor u afsluiten.

Bel of mail mij terug