070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Schotland – voor liefhebbers van cultuur en natuur

Wanneer u van plan bent om dit jaar met uw vakantie Schotland te bezoeken, bent u bij AmbianceTravel aan het juiste adres. Natuurlijk dient u zich eerst te oriënteren alvorens u een vakantie Schotland gaat ondernemen. Om deze reden zullen wij u hier dan ook wat meer informatie over Schotland geven.

Schotland behoort samen met Engeland, Wales en Noord-Ierland tot het land en de staat het Verenigd Koninkrijk. Wanneer u op de kaart Schotland bekijkt ziet u dat Schotland in het noorden ligt, Engeland in het zuiden en Wales in het westen. Noord-Ierland ligt in het noordoostelijke deel van Ierland.

Tijdens uw vakantie naar Schotland zijn er vele manieren om de pracht en praal van het mooie Schotland te leren kennen. Zo kunt u ervoor kiezen om een rondreis Schotland te ondernemen. Op deze manier kunt u meerdere plaatsen in Schotland verkennen en tegelijkertijd genieten van het prachtige landschap. Met name de Schotland highlands zijn zeker een bezoekje waard, evenals de andere prachtige natuurgebieden van Schotland.

Wanneer een vakantie naar Schotland uw voorkeur heeft, wilt u natuurlijk ook in een leuke en sfeervolle accommodatie verblijven. Zo kunt u verblijven in één van de sfeervolle hotels Schotland, maar ook aan kastelen, landhuizen en b&b’s heeft Schotland geen gebrek. Er is dus voor iedere reiziger wel een geschikte accommodatie te vinden in Schotland.

Naast het vinden van een leuke accommodatie, bent u natuurlijk ook nieuwsgierig naar de bezienswaardigheden die Schotland u te bieden heeft. Schotland kent verscheidene natuurlijke, culturele en culinaire attracties. De bezienswaardigheden Schotland zijn dus talrijk aanwezig, mede door de rijke geschiedenis die Schotland kent.

Een ander aspect waarin u geïnteresseerd zult zijn is het weer van Schotland. Wellicht is dit uw eerste bezoek of gaat u herhaaldelijk naar Schotland en bent u geïnteresseerd in het klimaat van Schotland. Het weer Schotland is te vergelijken met het Nederlandse klimaat. Zo kent Schotland een gematigd zeeklimaat met zachte winters en koele zomers. Een ideale plek om te vertoeven dus voor zonaanbidders die niet in de hitte willen verblijven!

Bel of mail mij terug