070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Autorondreis Spanje

Een rondreis per eigen auto door Spanje is de beste manier om veelzijdig Spanje te ontdekken. Wij stelden al heel wat rondreis Spanje voor u samen, maar maken ook graag een voorstel op maat. Spanje is één van de populairste landen voor autorondreizen in Europa. En dat is niet verwonderlijk.

Weer Spanje

Het weer in Spanje, landschap, de vele bijzondere steden en niet in de laatste plaats de levensstijl van de Spanjaarden zorgen ervoor dat een Spanje autorondreis een heerlijke vakantie is. AmbianceTravel voegt daar in de door haar samengestelde rondreizen nog iets aan toe: overnachtingen in authentieke en altijd sfeervolle accommodaties. Zoals de Paradores Spanje.

Autorondreis Spanje: genieten

AmbianceTravel heeft autorondreizen door Spanje samengesteld in het Noorden, zoals het ‘andere’ Galicië en de Pyreneeën en Baskenland. Een autorondreis rondom Madrid met bezoek aan de erfgoedsteden in die buurt. Verder door de Rioja en diverse autorondreizen in de rondreis streek bij uitstek: Andalusië. Een autorondreis Spanje is altijd en overal genieten van cultuur, natuur en natuurlijk de befaamde Spaanse levensstijl.

Autorondreis Andalusië

Tijdens een rondreis Andalusië bezoekt u steden als Malaga, Sevilla, Cordóba en Granada. Maar ook minder bekende plaatsen zoals Ronda, het ‘sherryplaatsje’ Jerez de La Frontera en de witte dorpjes zoals Arcos de la Frontera. Maar onderweg maakt u ook gemakkelijk een stop in bijvoorbeeld Gibraltar.

Autorondreis Madrid

Er is slechts één land dat meer Unesco werelderfgoedsteden heeft dan Spanje. Tijdens onze 10-daagse autorondreis met als startplaats Madrid laten we u kennis maken met een aantal van deze fraaie steden, zoals Alcalá de Henares, Toledo, Trujillo (bij Cáceres), Salamanca, Ávila en Segovia. U overnacht in een selectie van de Paradores van Spanje; staatshotels die verspreid liggen door heel Spanje die zijn gevestigd in bijzondere gebouwen zoals oude kloosters, paleizen, middeleeuwse kastelen of prachtige residenties.

Autorondreis Noord-Spanje 

Als u vooral toch ook van natuur wilt genieten tijdens uw vakantie, raden we u de autorondreis door Noord-Spanje aan. Ook tijdens deze rondreis in Spanje verblijft in Paradores. Verder trekt u door het Baskenland, is er volop de gelegenheid om prachtige wandelingen te maken maar tegelijkertijd heeft u ook tijd om steden te bezoeken zoals Santander, Bilbao en San Sebastian; u trekt door de Rioja streek en langs de ‘Costa Verde’, de groene heuvelachtige kust in het noordwesten van Spanje.

Autorondreizen Spanje

Maar we hebben nog meer autorondreizen in de aanbieding. Bijvoorbeeld een Paradores rondreis in de schaduw van de Pyreneeën met veel natuur(parken) maar ook een bezoek aan de omgeving van Barcelona en/of deze stad zelf. En voor de wijnliefhebbers is een autorondreis door de Rioja streek zeker aan te bevelen.

Overnachtingshotels Frankrijk

De afstand vanuit Nederland naar de Frans-Spaanse grens is gauw 1250 km en ook vanuit Brussel is het nog altijd 1000 km. Voor velen dan ook aanleiding om onderweg nog ergens te overnachten. Dat kun je doen in zo’n kleurloos snelweghotel of je begint je vakantie al op de eerste dag door te overnachten in een leuk kasteeltje. AmbianceTravel regelt uw hotel onderweg bijv. in de omgeving van Tours aan de Loire. Wellicht meteen een reden om er een extra nachtje te verblijven en en-passant ook nog even de Loire-kastelen te bezoeken. Maar ook in de omgeving van Beaune/Nuits St. George hebben wij geslaagde adresjes.

Neem nu contact voor uw autorondreis Spanje offerte.

Bel of mail mij terug