070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Romantische hotels

De hotels van AmbianceTravel moet voldoen an het criterium dat zij een bijzondere en unieke sfeer bieden. Het zijn romantische hotels in optima forma. Het kan gaan om designhotels, hotels ondergebracht in voormalige landhuizen, kastelen of paleizen, om paradores, pousada’s. Authenticiteit en uniciteit staan voorop. Ideaal voor een heerlijk romantisch weekend weg, een huwelijksreis en viering van de trouwdag.

Romantisch hotel Spanje
U vindt de romantische hotels onder meer in Spanje, Frankrijk, Schotland, Italië, België en Duitsland, maar ook in Marokko (Marrakech) of Turkije (Istanbul). Zonder uitzondering staan ze culinair op hoog niveau, liggen ze in een fraaie omgeving en vaak bieden ze in huis wellness faciliteiten en en golfbanen in de buurt. Zoek op de kaart als u een land of bepaalde regio in gedachten heeft.

We hebben zeer populaire arrangementen in Spanje en de andere genoemde landen. Paradores Spanje AmbianceTravel is onder meer specialist in de verkoop van de paradores in Spanje en Pousada’s in Portugal.

Paradores
Paradores zijn Spaanse staatshotels, verspreid over Spanje. Er zijn er een kleine honderd van. Ze zijn zonder uitzondering gevestigd in bijzondere gebouwen zoals oude kloosters, paleizen, middeleeuwse kastelen of prachtige residenties.

Pousada’s Portugal
Een pousada is een doorgaans luxe hotel, evenals de paradores ondergebracht in bijvoorbeeld een voormalig klooster, kasteel of landhuis. Er zijn er ca veertig van Portugal. Hoewel ze eigendom zijn van de Portugese staat, worden ze geëxploiteerd door een particuliere onderneming: dat garandeert service en kwaliteit. AmbianceTravel biedt twee rondreizen in Portugal met verblijf in pousada’s.

Hotels Schotland
Schotland is het land van de whisky, golf en uitstekend eten. Wij selecteerden romantische hotels op de mooiste plekken in de natuur en in aantrekkelijke steden zoals Edinburgh. Geniet van dit land, de zeer vriendelijke mensen en de gezellige pubs tijdens een rondreis door Schotland, een romantisch weekend weg.

Romantisch Hotel Valencia
In een prachtig 19de-eeuws gebouw, vroeger een paleis, is tegenwoordig een bijzonder designhotel. Met een ligging tussen het historisch centrum en het moderne deel van Valencia garandeert een uitstekende uitvalsbasis voor een citytrip. Op loopafstand treft u de kathedraal, het tempelpaleis, Ciudad de las Artes, een van de beste in zijn soort in Spanje. Na een dag sightseeing of shoppen, kun je heerlijk ontspannen in de spa van het hotel met onder meer een jacuzzi, sauna en massagefaciliteiten.

Villa Serbelloni: ultieme romantiek in Italië
Wij geven het toe: het is niet het goedkoopste hotel in onze Ambiance selectie als het staat garant voor ultieme romantiek. Grand Hotel Villa Serbelloni is al meer dan 100 jaar een van de bekendste en meest prestigieuze hotels in de wereld, in de prachtige omgeving van het Comomeer. Hier heeft het hotel een adembenemende positie op de kaap die het meer in twee takken scheidt. De groene tuinen in Italiaans-Stijl, zijn overspoeld met planten uit het Middellandse Zeegebied en subtropische planten.

Romantisch hotel in Spanje
Hotel Can Cristòfor is een van onze toppers. Een luxe boutique hotel in Noord-Spanje in authentieke stijl, met à la carte mediterraan restaurant, buiten zwembad, tuin, Spa, Beauty en Wellness faciliteiten. U kunt hier genieten en heerlijk ontspannen door de vele mogelijkheden die het Spa gedeelte biedt, zoals hotstone massages, Turks bad, huid en gezicht behandelingen. Op steenworp afstand zijn vele culturele bezienswaardigheden, de stranden aan de baai van Roses en diverse golfbanen. Er slechts veertien kamers. De Nederlandse eigenaren geven alle gasten daardoor persoonlijk aandacht. Bekijk ons ‘wining & dining’ arrangement.

Bel of mail mij terug