070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Romantisch weekend Schotland

Schotland is niet alleen prachtig land om een rondreis te maken of om te verblijven tijdens een welverdiende vakantie, maar tevens ook een leuke bestemming voor een weekendje weg. Tijdens een weekend Schotland kunt u de cultuur opzoeken in één van de steden, de natuur bewonderen op het prachtige Schotse landschap, genieten van een heerlijk glaasje whisky of een balletje slaan op één van de beroemde golfbanen. Kortom, in Schotland kunt u even heerlijk bijkomen! Tips voor een romantisch weekend Schotland.

Voor een weekend Schotland zijn er een aantal plaatsen die wij graag willen uitlichten waar u kunt verblijven. Hier volgt dan ook een top 5 van de leukste plaatsen voor een weekend Schotland:

  • ​Edinburgh, niet alleen de hoofdstad van Schotland, maar tevens een bruisende levendige stad met volop cultuur, leuke restaurantjes en bezienswaardigheden. Een echte aanrader voor een korte citytrip.
  • St. Andrews, deze plaats is gelegen aan de oostkust en tevens een heus golfparadijs. Uitermate geschikt voor de golfliefhebber die zich even heerlijk wil ontspannen en wil genieten van de natuur tijdens een weekendje weg.
  • Aberdeen, deze op twee na grootste stad van Schotland staat met name bekend om haar grote hoeveelheden exclusieve winkels, bars, restaurants en musea. Tevens ligt deze moderne stad in de prachtige omgeving van de Grampian Mountains waar u heerlijke wandelingen kunt maken.
  • Perth, dit kleine stadje herbergt de oudste whiskydistilleerderij van Schotland, “The Famous Grouce Experience”. Hier kunt u kennis maken met de befaamde malt-whisky en tevens een glaasje proeven van dit heerlijke Schotse levenswater.
  • Inverness, de zogenaamde hoofdstad van de Schotland highlands is een ideaal uitgangspunt om kennis te maken met het noorden van Schotland. Hier kunt u tevens het Inverness Castle bezoeken.

    Geïnteresseerd geraakt in een weekend Schotland of zelfs een rondreis Schotland of een vakantie Schotland dan kunt u voor informatie bij ons terecht via de email info@ambiancetravel.nl of telefonisch via 070-3223066.

    Tevens heeft AmbianceTravel ook een korte 7-daagse citytrip “Schotland in het kort” in het assortiment. Tijdens deze citytrip bezoekt u de plaatsen Edinburgh, Inverness en Glasgow.

Bel of mail mij terug