070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Sfeervol en bijzonder overnachten in hotels Schotland

Schotland kent verscheidene typen accommodaties, zo kunt u verblijven in kastelen, landhuizen, golfresorts of hotels Schotland. Al deze mooie accommodaties hebben ieder hun eigen charme en zullen uw verblijf in Schotland dan ook zeer aangenaam maken.

Wanneer u bij AmbianceTravel een rondreis Schotland boekt zoals deze op de site staat, dan zijn hier al standaard accommodaties in Schotland bij opgenomen. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar andere accommodaties in Schotland dan kunt u hier natuurlijk ook verblijven. Wij leveren immers maatwerk.

Enkele leuke accommodaties in Schotland die AmbianceTravel graag wil uitlichten voor een vakantie Schotland zijn:

Hotels Schotland:

  1. In het hart van de Grampian Mountains bevindt zich het Kildrummy Castle Hotel. Het kasteel is prachtig gelegen in een rustgevende omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust en de luxe. Tegenover dit kasteel in Schotland liggen overigens de ruïnes van de 13e eeuwse burcht.
  2. Wanneer u een fervent golfer bent, u wilt verblijven in de meest luxueuze accommodaties en u tevens wilt genieten van de prachtige natuur die Schotland u te bieden heeft, dan is het Fairmont St. Andrews een echte aanrader. Hier wordt u heerlijk in de watten gelegd en kunt u een balletje slaan op de twee 18-hole golfbanen.
  3. Niet alleen het platteland, maar ook de steden van Schotland hebben u mooie accommodaties te bieden. Neem nu eens The George Edinburgh hotel in de prachtige hoofdstad van Schotland. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor wie het historische centrum van Edinburgh wil ontdekken.

Een leuke mogelijkheid om een aantal van deze hotels beter te leren kennen is het boeken van een rondreis Schotland met verblijf in één of meerdere van de genoemde hotels. AmbianceTravel biedt vier verschillende rondreizen met verschillende reisduren in Schotland aan:

– 14-daagse rondreis Echt genieten van golfen in de Schotse natuur
– 10-daagse rondreis Ontdek de Schotse whisky
– 14-daagse rondreis Magische kastelen & Botanische tuinen
– 8-daagse rondreis De steden van Schotland

Wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde accommodatie of wanneer u wenst te verblijven in een accommodatie die AmbianceTravel niet in het assortiment heeft, neemt u dan contact met ons op.

Bel of mail mij terug