070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Andalusië, 15 reisdagen – Juli, 2020

Goedemiddag,

We zijn inmiddels alweer een paar weken terug uit Andalusië. Graag laat ik jullie weten dat we een heel fijne vakantie hebben gehad en dat alles goed geregeld was. Prachtige omgeving en heel fijne accommodatie op unieke plekken. Overal was het schoon en netjes.

Wij verbleven bij Cortijo del Arte bij Pizarra, Parador de Arcos de la Frontera, Ardea Purpurea bij Villamanrique de la Condeas (Sevilla), Macia Alfaros in Córdoba, Cortijo Balzain in La Zubia (Granada) en strandverlenging Capistrano Villages in Nerja.

Twee kleine puntjes: Cortijo Balzain in La Zubia was voor ons iets te afgelegen achteraf. Alhoewel dichtbij Granada en Alhambra, was het op deze locatie echt te stil. Geen restaurant of barretje bij de accommodatie, ca. 8 minuten rijden voor de eerste supermarkt. Op de foto’s stond ook een tennisbaan, die hebben wij niet ontdekt.

In Nerja bij Capistrano Villages is een heerlijk zwembad. Kinderen mogen er alleen niks (ballen, springen, duiken). En voor de airco moesten we 20 euro per week betalen. Niet erg maar wisten we niet van te voren. Misschien handig voor jullie om ook te weten!

Bedankt voor het samenstellen van de reis en jullie service.

Graag tot een volgende keer.

Groetjes,
S.B.

 

Reizen naar Andalusië

Benieuwd geworden naar een rondreis naar Andalusië? Lees meer over rondreizen naar Andalusië.
AmbianceTravel is specialist in rondreizen naar diverse bestemmingen op maat gemaakt voor u.
Bijvoorbeeld een Paradores reis naar “Klassiek Andalusië” geheel verzorgd.

Altijd ANVR en SGR dekking.

Nog een reiservaring lezen? Lees de volgende reiservaring oer een reis naar Andalusië met verblijf in sfeerhotels.

Bel of mail mij terug