070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Andalusië met verblijf in sfeerhotels – Maart, 2020

Geachte heer Janssen, beste Yvo,

Hierbij willen we even een korte terugkoppeling geven over onze recente rondreis door Andalusie:

Allereerst complimenten voor de keurig geregelde vakantie – alles is prima en conform schema verlopen.

Tav de diverse aspecten van deze rondreis, hierbij nog enkele opmerkingen:

1) Vluchten: zowel heen- als terug vlucht met resp Transavia en Vueling waren prima met goede service en op tijd! Ondanks grote drukte bij vertrek balies Transavia op Schiphol, waarbij kennelijk geen aparte balie voor bagage drop-off is (na online inchecken), verliep efficient! Echter ik kwam erachter dat Transavia geen lid meer is van het Sky Team, waardoor ons de toegang tot de KLM lounge werd gewijgerd (ondanks mijn Platinum for Life Flying Blue membership).

2) Accommodatie: de geboekte accommodatie was uitstekend, met name de Hacienda in Arcos de la Fronterra en Parador de Malaga! Helaas viel de Patio de la Alameda in Sevilla wat tegen! Ondanks centrale ligging tov het centrum, was de nogal basic kamer zeer gehorig tov o.a. lobby geluiden etc. Echter in alle accommodatie was het ontbijt meer dan keurig verzorgd (met Hacienda en Parador als uitschieters!)

3) Autohuur: de geboekte Opel Mocca bij Helle Hollis stond keurig klaar waarbij zowel ophalen als inleveren zeer efficient is verlopen (mede ook door de vooraf ingevulde huurder gegevens). Enig min punt was de Deense taal op de auto navigatie (wat ook niet werkte), doch kon ik mijn iPhone via Apple Car play aansluiten en dus gebruik van Google maps maken! De aanbevolen parkeer garages in de diverse steden waren goed bereikbaar, waarbij in Granada Victoria Parking in dezelfde straat (San Anton) iets dichterbij lopen is dan de door jullie opgegeven parkeer garage. Alleen de parkeer garages in Sevilla liggen op taxi afstand van het geboekte hotel en zijn wat lastiger te bereiken!

4) Entree tickets/tours: alle geboekte entree tickets werkten prima. Met name was de fietstoer met NL gids in Sevilla zeer goed! Vandaar dat we daarna zelf via Baja Bikes fiets toer met gids in resp Cordoba en Granada hebben gedaan! Wat opviel was dat het geboekte tijds slot voor Alhambra van 10.00 uur zeer druk was (ruim 80-100 mensen) die naast de geboekte groepen tegelijkertijd werden binnen gelaten bij Palazio National waardoor het “file lopen” was! Verder viel op dat de audioguides bij Alcazar in Sevilla gewoon beschikbaar waren en konden we deze alsnog op onze tickets afhalen!

Op basis van deze zeer positieve ervaring, willen we graag tzt bij Ambiance Travel terug komen en zijn o.a. geinteresseerd in rondrit door Italie met steden als o.a. Florence, en streken als Toscane/Umbrie. Neem aan dat jullie iets vergelijksbaars kunnen bieden?

Voor nu onze hartelijke groeten en nogmaals bedankt voor de keurig verzorgde vakantie.

Bel of mail mij terug