070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Paradores Klassiek Andalusië – Spanje, december 2018

Goedemiddag
De reis naar Andalusië; was zeer goed verzorgd door AmbianceTravel BV. De overnachtingen in de Paradores van Carmona, Ronda en Málaga waren een leuke en prettige ervaring. Evenals de overnachtingen in hotel Villa Oniria in Granada. De gebouwe waren prachtig en waren allemaal zeer centraal gelegen! Alleen het meubilair van de kamer van de Parador de Ronda heeft zijn langste tijd wel gehad.
Wij hadden een kerstdiner bij Parador de Ronda, maar wij vinden het geen aanbeveling .het diner zag er op papier super uit, maar in de praktijk was het niet goed. De 5 gangen werden in tijd van een half uur opgediend en was ruim van tevoren al in de keuken klaargezet. Daardoor was het al koud toen het op tafel kwam. Het personeel wilder er snel vanaf. Geeft niet, maar een volgende keer doen we dat niet meer. Bij Parador de Carmona op de eerste kerstdag hebben wij elders gegeten.

Parkeren in Spanje is soms nog wel eens prijzig, bij twee accommodaties moesten de parkeerkosten worden voldaan, samen toch wel weer € 114,00. De gehuurde auto (Opel Corsa, 4drs/AC of vergelijkbaar) kreeg onderweg een foutmelding m.b.t. de bandenspanning die we, ondanks het oppompen van de banden er niet uit kregen. We hebben daarna de melding maar genegeerd. Allemaal kleinigheden.

We hadden trouwens prachtig weer: 10 dagen volop zon! Alles was verder prima geregeld en we kwamen niet voor verrassingen te staan. Nogmaals bedankt voor jullie hulp en boekingen! We zagen jullie in januari ook nog op de Berlage beurs staan. We zijn tevreden klanten 🙂

Met vriendelijke groeten,
A.V. uit provincie Utrecht

Bel of mail mij terug