Zuid-Afrika is een land van veel, maar zeker ook van een rijke culinaire traditie, kunt u zelf ook ontdekken met onze individuele culinaire rondreizen Zuid-Afrika. De wijngebieden behoren tot de bekendste ter wereld, met die rond Stellenbosch en Franschhoek en Constantia - aan de andere kant van de Tafelberg - als de toppers. Neem de tijd om ervan te genieten tijdens onze individuele culinaire reizen Zuid-Afrika. U rijdt niet van restaurant naar wijnproeverij en weer naar een volgend restaurant maar heeft ook tijd om van het land te genieten. U slaapt in hotels, uiteraard met 'ambiance', met een goed restaurant en pikt er tussendoor wat pareltjes uit. Desgewenst reserveren we extra diners en lunches in restaurants, waarover we u graag adviseren.
Pure verwennerij, onze individuele culinaire rondreizen Zuid-Afrika
We adviseren u bovendien graag om eens buiten de gebaande paden te kijken. Zo vindt u bij Hermanus de relatief onbekende Hemel-en-aarde vallei. Deze is niet alleen vanwege de naam al de moeite waard om te bezoeken maar zeker ook vanwege de uitstekende vernieuwende wijnhuizen die u hier vindt. Lees daarover dit
artikel in het Financieel Dagblad. Probeer een uitstekende tapaslunch bij Creation. Ook aan te bevelen: de picknick lunch bij Vergelegen. Onze culinaire blogger Sonja van de Rhoer schreef er het artikel
Culinair genieten op Vergelegen in Somerset West over. Reist u in het najaar, dan is Schulphoek in Hermanus wellicht een goede keuze voor verblijf. Er is hier voor de gasten een prima fine dining restaurant. Vanuit het restaurant en vanuit de tuin kijkt u bovendien op de baai waar regelmatig walvissen ronddobberen en zelfs baren.
Zuid-Afrika blogs
Wellicht interessant om eens door onze
Zuid-Afrika blogs te 'bladeren'. Een bron van inspiratie. Ook onze individuele culinaire rondreizen Zuid-Afrika maken wij voor u op maat. Vraag advies. Lees meer over: