070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

AmbianceTravel de Italië specialist

Italië Specialist – Italië is een land dat populair is bij levensgenieters. Het is het land van het uitstekende eten, een kopje espresso aan de bar, een bijzonder glas Barolo of Brunello wijn. Een land waar wijnboeren je graag ontvangen en mama’s in hun estoria’s nog op traditionele wijze hun gerechten maken. En natuurlijk is Italië het land van enkele van de mooiste steden ter wereld, zoals Rome en Florence, een land van meren, de verbazingwekkende Amalfikust en de glooiende heuvels van Toscane. U begrijpt: dit lijstje is bij lange na niet volledig.

Wij zijn er dan ook trots op te mogen zeggen dat AmbianceTravel vanaf nu daadwerkelijk dé Italië specialist is. We bieden vijftien Slow Food reizen, verspreid over heel Italië en nog eens vijftien ‘gewone’ rondreizen, voor zover je van gewoon kunt spreken. We laten u Süd-Tirol en Piemonte in het Noorden ontdekken, (opnieuw) kennismaken met Toscane, de Marken en Umbrië in het midden of leiden u door Apulië en Sicilië in het zuiden. We vergeten ook Elba en Sardinië niet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de reis de Smaakmakers van Italië, in het noorden, of naar de reis Het leven is mooi!, door Toscane en Umbrië.

Zoals onze klanten van ons gewend zijn, wordt altijd overnacht in prachtige sfeervolle accommodaties: historisch, klassiek, design en authentiek maar nooit van de soort ‘dertien in een dozijn’. Voor het eerst bieden wij de reizen nu in drie categorieën aan: luxe, comfort en authentiek. U verblijft in luxe villa’s of hotels, op (voormalige) landhuizen en (wijn)boerderijen of B&B’s.

Daarbuiten zijn wij van AmbianceTravel niet alleen Italië specialist maar ook specialist in maatwerk reizen. Onze rondreizen zijn altijd aan te passen aan uw persoonlijke wensen, alles is mogelijk. Wilt u iets langer in dit hotel en korter in de andere plaats? Iets meer in het centrum of buitenaf met iets meer rust? Een fly-drive of een reis met uw eigen auto? We kunnen zelfs persoonlijke elementen toevoegen.

Bekijk alle rondreizen Italië die AmbianceTravel aanbied.

Bel of mail mij terug