070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Makkelijk uw hotel vinden in Andalusie

Het valt vaak niet mee om uw hotel te vinden in een voor u onbekende stad. Zelfs uw navigatie loopt soms vast in de wirwar van straatjes die u vaak aantreft in de oude binnensteden. De volgende vijf tips helpen u bij het vinden van uw hotel tijdens een Andalusie Fly Drive:

5 tips voor het vinden van uw hotel tijdens uw rondreis Andalusie

  • Als u een hotel in de binnenstad tijdens uw Fly Drive Andalusie geboekt heeft, verdient het aanbeveling om eerst per auto uw hotel te zoeken, daar uw bagage uit te laden en pas dan uw auto in een parkeergarage in de buurt te zetten. Dit voorkomt dat u met al uw bagage moet sleuren door een binnenstad die u niet kent op zoek naar een hotel dat u niet kent.
  • Als u een hotel in de binnenstad geboekt heeft tijdens uw rondreis Andalusie, is het soms niet onverstandig om het laatste stukje naar uw hotel te laten voorrijden door een taxichauffeur. Dat kost misschien een paar euro maar het bespaart u veel tijd en ergernis. Sommige oude binnensteden zoals Sevilla, zijn zo ingewikkeld met éénrichtingsverkeer en smalle straatjes dat het voor onbekenden vrijwel ondoenlijk is om het hotel te vinden. Ook uw navigatiesysteem komt er niet altijd uit. In zo’n geval is het verstandig om een taxichauffeur te charteren en die de weg naar uw hotel te laten voorrijden.
  • In sommige steden in Andalusie, liggen de hotels in een voetgangersgebied waar het alleen toegestaan is voor vergunninghouders om te rijden. Deze gebieden worden door middel van camera’s in de gaten gehouden, wie zondigt tegen de regels, krijgt een boete. Indien u uw hotel via AmbianceTravel boekt, kunnen wij ervoor zorgen dat uw kenteken bekend wordt bij de lokale autoriteiten en daarmee wordt gevrijwaard van boetes voor het rijden in de winkelgebieden. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, meldt u dit dan bij boeking.
  • Vraag altijd aan de receptie in uw hotel welke parkeergarage het best gekozen kan worden. Zij kennen de lokale situatie maar hebben ook vaak tariefafspraken met een bepaalde parking zodat u daar voordelig kunt parkeren.
  • Vraag de bellboy van het hotel of er een mogelijkheid is dat hij uw auto parkeert. Vaak is er met een paar euro fooi veel mogelijk.

Parkeren in Andalusie

In het algemeen zijn de parkeervoorzieningen in de Spaanse steden goed geregeld. Veel parkeergarages in de binnensteden die veelal dag en nacht bemand zijn. De criminaliteit in de parkeergarages is niet meer of minder dan bij ons, hetgeen betekent dat u geen dure spullen (camera’s, navigatiesystemen, laptops etc.) in het zicht in de auto moet laten liggen. De parkeergarages zijn in het algemeen goedkoper dan in de grote steden bij ons, reken ca. € 20 per 24 uur.

Jerez de la Frontera koninklijke paardrijschool

Gerelateerde reizen

Bel of mail mij terug