Uw Telegraafreis culinair Baskenland begint in het centrum van Bilbao, waar u 3 nachten logeert. Bij vertrek uit de stad haalt u de huurauto op die u aan het einde van uw reis weer inlevert op de luchthaven van Bilbao. Na Bilbao verblijft u 2 nachten in San Sebastián en 2 nachten in het prachtige hotel Viura, in de Rioja-streek. Tijdens deze reis doet u zich tegoed aan al het moois dat deze regio te bieden heeft en maakt u kennis met de rijke culinaire traditie van het Baskenland. Zo gaat u onder andere lunchen en dineren in sterrenrestaurants, maakt u een pintxos-tour door het centrum van San Sebastián en staan er meerdere wijnproeverijen op het programma.
INBEGREPEN bij de Telegraafreis culinair Baskenland: (alle activiteiten en extra's alleen inbegrepen bij het totaalpakket)
• 7 Nachten verblijf op basis van een 2-persoonskamer inclusief ontbijt waaronder:
- 3 Nachten Hotel Carlton in Bilbao.
- 2 Nachten Hotel Villa Soro in San Sebastián.
- 2 Nachten hotel Viura in Villabuena de Alavesa (Rioja).
• 5 Dagen autohuur op basis van de klasse Seat Ibiza of vergelijkbaar.
• 12-gangen tasting menu Restaurant Azurmendi (3 Michelinsterren) (excl. dranken).
• 3-4 gangen lunch in visrestaurant Elkano (1 Michelinster) in Getaria (incl. huiswijn, water, koffie).
• Individuele Pintxos-tour door het centrum van San Sebastián onder begeleiding van onze Nederlandstalige gids met pintxos-proeverij met drankje in diverse bars.
• Individuele ontvangst in een bodega met Txakoli proeverij.
• Bezoek en rondleiding aan een van de twee bodegas in de Rioja die elkaars tegenpolen zijn, af te sluiten met een proeverij.
Wilt u deze Telegraafreis culinair Baskenland aangepast hebben? Geen probleem, laat het ons weten. We maken de reis graag voor uw op maat en ook combinaties met andere rondreizen Spanje zijn mogelijk. Als u liever met uw eigen auto reist kan dat ook.
Lees ook meer over Rioja wijnkelders en over Culinair Baskenland,
Bekijk ook al onze Spanje rondreizen