070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Pazo los Escudos

Dit hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van het Carrill-strand en vanuit de tuin heeft u een fraai uitzicht over zee en de verder gelegen Cies-eilanden. Het stadje Vigo met het Museo del Mar, de boot naar de Cies-eilanden en het Fortaleza do Castro, bevinden zich alle op minder dan 5 km afstand van het hotel.  Het is een antieke Galicische Pazo uit de 19e eeuw met een moderne vleugel die in goede harmonie met het oude gedeelte is gebouwd.

Faciliteiten
Het hotel heeft een spa, fitness, binnenzwembad en in het seizoen ook een buitenzwembad.  Het restaurant Bocarte biedt een kaart vol streekgerechten. De bar heeft een rijke selectie aan wijnen waaronder uiteraard de streekwijn, de Albariño. De bar heeft een groot terras met uitzicht over de Ria de Vigo die naast het hotel in zee stroomt, de kust en de verder gelegen Ciés-eilanden.

Kamers
Het hotel heeft 54 kamers. Deze zijn ruim van opzet en hebben een minibar (met gratis softdrinks),TV met satelliet-kanalen, kluisje, airconditioning en gratis wifi. Er zijn kamers met bedden van 2 x 2 meter maar ook met bedden van 1,40 x 2 meter.

Bel of mail mij terug