070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Parador de la Palma

Deze nieuwgebouwde ****Parador ligt middenin prachtige natuur en heeft een schitterende tuin van 44 000 vierkante meter, met planten die kenmerkend voor het eiland zijn.  Het eiland La Palma is ideaal om te wandelen, er zijn honderden kilometers met gemarkeerde wandelroutes. In de zomer is het hier net iets koeler dan op de andere Canarische eilanden en dat heeft te maken met het feit dat dit eiland het meest westelijk ligt en daardoor het meest Atlantische (dus koelere) wind krijgt.

Faciliteiten
De Parador heeft een receptie, bar, lift, winkeltje, sauna, fitnessruimte, , airconditioning en mooie tuin met zwembad en speeltuin. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant worden vooral regionale gerechten geserveerd zoals 'Cherne con papas arrugadas y mojo' (gegrilde tandbaars met gezouten aardappels in de schil en een typisch sausje). Ook de stoofpotten van konijn of kip zijn overheerlijk. Drink daarbij een wijn van het eiland en u hebt een perfecte maaltijd.

Kamers
De kamers zijn ingericht in de typische stijl van de Canarische Eilanden en zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV, (Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Bel of mail mij terug