070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Parador de Carmona

In het oude stadje Carmona ligt dit voormalige Arabische fort aan de rand van de hooggelegen stad en biedt een schitterend uitzicht op het omringende Andalusische landschap. De Parador de Carmona heeft veel authentieke stijlkenmerken en - veel lager gelegen in de tuin - een heerlijk zwembad waar het goed toeven is na een warme dag in Andalusië. De Parador de Carmona is zeer populair bij alle kenners van de Paradores-keten en tijdig reserveren is dan ook gewenst.

Faciliteiten
De Parador de Carmona heeft een receptie, lobby, bar met terras met prachtig uitzicht, internetaansluiting in de gemeenschappelijke ruimten, lift, winkeltje, patio met fontein, tuin met zwembad dat per lift te bereiken is en bovendien beschikt over een solarium, kinderbadje en barservice. Vóór de Parador de Carmona bevindt zich een ruime parkeergelegenheid. Het ontbijt is in buffetvorm. Het restaurant, gesitueerd in de oude refter, serveert regionale gerechten waaronder gekruide spinazie en andere verse groenten. Specialiteiten zijn patrijs en kabeljauw op plaatselijke wijze klaargemaakt. Bereid u bij het genieten van deze specialiteiten wèl voor op het zeer uitgebreide dessertbuffet.

Kamers
De kamers van de Parador de Carmona zijn zeer ruim en de meeste bieden zicht op de vallei en zijn smaakvol ingericht in een historische ambiance. Zo zijn er zwaarden en andere antieke details opgehangen die moeten bijdragen aan de idee van een fort. De kamers beschikken over telefoon, (TV, Canal+, satellietkanalen), minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Een aantal kamers op de hoogste verdieping heeft een balkon

Bel of mail mij terug