070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

One&Only Nyungwe House – Nyungwe, Rwanda

Er zijn van die plekken, waar bij aankomst direct gevoelens van vrede, ontspanning en weldadigheid de overhand krijgen. Waar ruimte en natuur worden gecombineerd met comfort en service, een plek die je af en toe wel moet verlaten omdat een chimpansee trekking op het programma staat, maar waar je eigenlijk wilt blijven voor een wellness behandeling of een ‘tea experience’. Zo’n plek is One&Only Nyungwe. En waar je met een boek op het terras van je kamer gelukzaligheid zult ervaren.

One&Only House grenst aan een van de oudste regenwouden van Afrika. Gelegen in vijf opvallende houten villaclusters, vormen de boomtop-kamers en luxe suites een eerbetoon aan de schoonheid en het erfgoed van Rwanda. Geniet van uitzonderlijke diners bereid met lokale prodiucten en geselecteerde drankjes die bij uw verblijf zijn inbegrepen, met zicht op de eigen theeplantage. Behalve de maaltijden en drankje zijn dagelijks twee resortervaringen bij de prijs inbegrepen. U verblijf hier twee nachten maar het is te weinig. Maar drie of vier is dat vermoedelijk ook.

Kamers
Vanaf het balkon van uw ruime Nyungwe-kamer kunt u het woud bijna aanraken. Het is het perfecte toevluchtsoord voor uw luxe once-in-a-lifetime Rwandese ervaring. U heeft de keuze uit een kingsize bed of twee aparte bedden. Binnen voelt u de kwaliteit van de inrichting en materialen. Buiten op het terras ruikt en hoort u de wildernis, met zeldzame vogels en nieuwsgierige colobus-apen.

Bel of mail mij terug