070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Magashi Camp – Akagera NP, Rwanda

Met slechts zes zeer luxe tenten en een uitmuntende service is het Magashi Camp één van de topaccommodaties in Rwanda. Het Magashi Camp is onderdeel van Wilderness Safari’s en ligt het noordoosten van het Akagera Nationaal Park aan het meer van Rwanyakazinga. Staande aan de rand van het zwembad zagen we een stukje verder een flinke kudde olifanten drinken en spelen in het water.

De zes ruime tenten hebben alle een fraaie veranda die uitzicht biedt op het meer, waar je de nijlpaarden ziet drijven. Ze steken soms hun kop hoog op om een brul te geven. Bij zonsondergang zie je ze ook het water verlaten, om op de wal te komen grazen.
In het centrale gedeelte van het kamp vindt je het zwembad, een loungedeel waar altijd koffie en thee beschikbaar is maar ook wijn en bier wordt geschonken, een open kampvuur en natuurlijk het restaurant waar topgerechten worden geserveerd.

Faciliteiten
Restaurant, terras, lounge, zwembad

Kamers
De architectuur en het smaakvolle en tevens sfeervolle interieur zijn een eerbetoon aan de traditionele Rwandese cultuur. Groot bed, luxe badkamer, terras, koffie- en theefaciliteiten, minibar.

Bel of mail mij terug