070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Casa de Canedo

Op 15 minuten rijden van het historische dorp Celorico de Basto vindt u Casa de Canedo. Het huis is omgeven door landschapstuinen en de bergen van de Serra do Marão. Hoewel het landhuis rustig ligt, kunt u snel het noorden van Portugal verkennen. Zo kunt u de kloostertuinen van São Miguel de Refojos bezoeken en fietsen over een oude spoorlijn. Ook kunt u terecht voor een wijntje bij Quinta de Santa Cristina, en de stad Guimarães bezoeken. Guimarães staat bekend om het gebied binnen de stadsmuren, dat op de UNESCO-werelderfgoed lijst staat. Daarbij ligt het huis naast de Douro vallei, waar u de beroemde wijnterrassen kunt vinden.

Faciliteiten
Casa de Canedo beschikt over een grote tuin met daarin een zwembad en een terras. Dagelijks wordt er een gevarieerd ontbijt geserveerd in de eetzaal met grote houten tafel en ouderwetse oven. In de lounge kunt u tot rust komen en gezellig poolen. Ook beschikt het huis over een wijnkelder en op aanvraag diner.

Kamers
Alle ruime negen kamers van het huis zijn stijlvol ingericht, met in elke kamer een open haard. De kamers beschikken over een bad of douche en u kunt gebruik maken van de gratis wifi.

Bel of mail mij terug