070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  • Vanaf Amsterdam
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 550,- per persoon
Prijzen en aanvragen

Kleurrijk Malawi: Het warme hart van Afrikaextra luxe

De reis door Kleurrijk Malawi kan ook worden gemaakt met verblijf in luxere 5-sterren accommodaties, enkele van de mooiste lodges in Malawi. In wildparken zoals Liwonde en Majete zijn enkele exclusieve lodges, met uitstekende faciliteiten, zowel op het gebied van extra’s als op het culinaire vlak. In de hoofdstad Lilongwe – dat overigens meer goede mogelijkheden heeft, vraag er naar – is het Lattitude 13 Boutique hotel een onverwachte verrassing. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden waar deze in de reis zijn in te passen. De meerkosten zijn vanaf ca 250 euro pp per nacht.

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-3 Lilongwe (Lattitude 13 Boutique hotel) Lattitude 13 Boutique Hotel 2
2 3-5 Liwonde National Park (Mvuu Lodge) Mvuu Lodge 2
3 5-7 Majete Wildlife Reserve (Mkulumadzi lodge) Robin Pope Mkulumadzi 2

Lilongwe (Lattitude 13 Boutique hotel)

Dag 2 – 4>
Na aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en naar het fraaie Boutique hotel Lattitude 13 gebracht. U verblijf hier twee nachten op basis van logies en ontbijt en op de tussenliggende dag kunt u het programma volgen zoals beschreven in de Kleurrrijk Malawi-reis. .

1 Lattitude 13 Boutique Hotel

Liwonde National Park (Mvuu Lodge)

Dag 6 – 8
Na het bezoek aan Blue Zebra Island lodge reist u door naar Liwonde, maar u verblijft niet in het iets grotere Mvuu Camp maar in het luxere zusje, Mvuu Lodge. Er verblijven hier maximaal 16 gasten in de luxe chalet-tenten. De game drives zijn in kleine groepjes.

2 Mvuu Lodge

Majete Wildlife Reserve (Mkulumadzi lodge)

Dag 13 – 15

In het Big Five Wildlife Reserve Majete vindt u ook de 5-sterren accommodatie Mkulumadzi, onderdeel van de Robin Pope-organisatie. De tentsuites zijn uitzonderlijk comfortabel, de maaltijden van hoog niveau en elke dag gaat u minstens twee keer op safari, grotendeels op dat deel van Majete dat in concessie is gegeven aan Mkuliumadzi.

3 Robin Pope Mkulumadzi

Lattitude 13 Boutique Hotel

Lattitude 13 is een hotel dat je vermoedelijk niet zo snel verwacht in een stad in Malawi – ook al is het de hoofdstad. Een hotel waarvoor het begrip Boutique hotel uitgevonden is: ingericht met kunst en design, waar aan alle details aandacht is besteed, met zeer comfortabele kamers, groot zwembad en een uitstekend restaurant. Alleen al voor het hotel zou je hier langer willen blijven.
...

Dag 1-3
Bekijk hotel

Mvuu Lodge

Vlakbij Mvuu Camp ligt het luxere zusje, Mvuu Lodge. Het heeft slechts acht – zeer – luxe tenten. Het ligt een lagune vlak aan de oever van 0de rivier de Shire aan de westelijke grens het Liwonde National Park. Het hoofdgebouw, met receptie, bar, restaurant en bibliotheek, ligt hoog boven het water en biedt een prachtig uitzicht op de rivier. Het ontbijtrestaurant ligt een klein stukje...

Dag 3-5
Bekijk hotel

Robin Pope Mkulumadzi

Op ruim een half uur rijden van de gate van Majete Wildlife Reserve - een opmerkelijk succesverhaal van de Afrikaanse natuurbescherming en in 2012 het eerste Big Five park in Malawi – bevindt zich de Robin Pope accommodatie Mkulumadzi. Een indrukwekkend mooie 5-sterren lodge gelegen aan de rivier (bereikbaar via een hangbrug), waar u – vanaf uw terras – met een beetje geluk nijlp...

Dag 5-7
Bekijk hotel

Kleurrijk Malawi: Het warme hart van Afrikaextra luxe

Bel of mail mij terug