070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Robin Pope Mkulumadzi

Op ruim een half uur rijden van de gate van Majete Wildlife Reserve - een opmerkelijk succesverhaal van de Afrikaanse natuurbescherming en in 2012 het eerste Big Five park in Malawi – bevindt zich de Robin Pope accommodatie Mkulumadzi. Een indrukwekkend mooie 5-sterren lodge gelegen aan de rivier (bereikbaar via een hangbrug), waar u – vanaf uw terras – met een beetje geluk nijlpaarden, olifanten en ander wild kunt zien drinken of passeren. In deze lodge zijn slechts acht grote en luxe ingerichte chalets met binnen- en buitenbadkamer, groot terras en alle gewenste comfort. De koks zorgen voor uitstekende diners, heerlijke lunches en een uitgebreid ontbijt.

Majete ligt in het zuiden van Malawi, is een gebied van 70.000 hectare, onderdeel van de Great Rift Valley in Afrika. Het reservaat bestaat uit volwassen miombo-bossen en met graniet bedekte heuvels die contrasteren met kronkelende rivierdalen en rivierbossen. Voor kenners van het wild liggen er vele spannende ontmoetingen in het verwchiet met de kans om vele soorten dieren te bekijken, waaronder zwarte neushoorn, luipaard, leeuw, olifant, buffel, eland, kudu, sable, suni, klipspringer, Lichtenstein's hartebeest en zebra.

Kamers
De lodge heeft acht prachtige chalets, elk met een ruime woonruimte en een eigen uitkijkplatform. Gasten kunnen zwemmen in ons zwembad, dineren onder de sterren, genieten van riviercruises, game drives en wandelsafari's. De maaltijden en game drives (2 per overnachting) zijn bij de prijs inbegrepen.
 

Bel of mail mij terug