- Home
- Rondreizen
- Hongarije
- Kristinus Vinotel
"We telen gezonde druiven op een biodynamische en duurzame manier, waarvan we unieke, individuele wijnen maken. Wat helpt ons daarbij? Het terroir van het Zuid-Balaton, een hart-zielsteam, ons geloof in de regio en een mindset gericht op biodynamiek. Ons doel is om een stap terug te doen: de grondstoffen van de natuur zo min mogelijk beïnvloeden."
Dat is hoe de wijnmaker/ eigenaar Florian Zaruba zijn bedrijf beschrijft.
Volgens de filosofie van het landgoed staat duurzaamheid natuurlijk ook in het geval van de kamers nog steeds centraal.
De accommodatie biedt 10 gezellige kamers voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme ontspanningservaring.
Er is elke dag een selectie van lokale en biologische ingrediënten voor het ontbijt, die indien nodig kunnen worden aangevuld met een picknickmand (tegen betaling). Dit is een perfecte optie als je de heuvels van Somogy en het uitzonderlijke panorama van de omliggende wijngaarden willen verkennen.
Er is een restaurant/ wijnbar “LOKAL 47” volgens het kleine bord concept.
Het restaurant is de thuisbasis van een wijndomein waar biodynamisch denken een primaire rol speelt, niet alleen bij het maken van wijn, maar gedurende de hele levensduur van het landgoed.
Op deze manier kunt u biologische zelfgemaakte eieren of kruiden en, in het seizoen, groenten op uw bord krijgen.
Maak samen met ons kennis met de filosofie van het Kristinus Wijndomein!
VAN BOER TOT BORD
Op het Kristinus Wine Estate wachten ze op u met een klein bordconcept, lokale ingrediënten, biodynamische wijnen en veel liefde, voor lunch, diner of gewoon wijnproeverij.