070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Imola Udvarház Dessert hotel

Het hotel staat in de top 10 van landelijke boetiekhotels in Hongarije en in de top 10 van Oost-Hongaarse hotels volgens de beoordeling van Gault&Millau.
In het Imola Manor House Dessert Hotel wacht onze gasten een gastronomische ervaringen en zoete dromen in de directe omgeving van het kasteel van Eger, in het voetgangersgebied van het historische centrum. De kamers hebben een prachtig uitzicht op Eger en/of  het kasteel van Eger.
Op een paar minuten lopen van ons hotel vindt u het beroemde Turkse bad en het thermale en avontuurlijke bad van Eger.

Het hotel heeft een zoete, huiselijke sfeer, ingericht in totaal vijftien verschillende stijlen, beschikt over kamers en appartementen. We hebben sfeervolle tweepersoonskamers voor koppels. De kamer bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. Ingebouwde kleerkast, bureau, bagagerek, lcd-tv, telefoon, kluis, airconditioning (seizoensgebonden), minibar en wifi-verbinding dienen het welzijn van onze gasten.
Macok Bistrowerd is als zeer goed beoordeeld door de MICHELIN Guide 2022 met de Bib Gourmand award,
Het restaurant is een van de beste restaurants van het land en lid van het Stylish Country Restaurant. In de Pizza Brumbrum World Peacebar maken ze Romeinse bakpizza's met bijzondere, unieke toppings met echte Italiaanse ingrediënten.

Bel of mail mij terug