070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Callas House

Callas House heeft een uitstekende locatie in het centrum direct naast de Hongaarse Staatsopera aan de Andrássy Avenue, de mooiste verkeersader van Boedapest en het centrum van luxe boetieks, stijlvolle cafés en restaurants.

Het werd gebouwd in 1881 en is geclassificeerd als een historisch architectonisch monument. Op de begane grond werd Callas Café &Restaurant in 2006 weer tot leven gebracht door de interieurontwerpen van de wereldberoemde architect, wijlen David Collins.
Onder veel van zijn grote meesterwerken is het vermeldenswaard restaurants zoals Gordon Ramsay's, The Wolseley in Londen, The Ritz Carlton Residences in Bangkok, The Hilton Prague Old Downtown of zelfs Madonna's luxe appartement.

Voor de 10e verjaardag van de wedergeboorte hebben de eigenaren 25 luxe hotelkamers gecreëerd op de bovenste twee verdiepingen van het gebouw. Het interieurontwerp hiervan werd opnieuw uitgevoerd door de in Londen gevestigde David Collins Studio, de bekroonde en toonaangevende interieurarchitectuurpraktijk die creatieve en inspirerende horeca-, residentiële en retailprojecten wereldwijd tot bloei heeft gebracht. De comfortabele, smaakvolle en stijlvolle kamers zijn zorgvuldig op maat ontworpen met natuurlijke materialen en een vleugje Hongaarse flair. De tijdloos elegante stijl combineert de architecturale en historische glorie van het gebouw met de bravoure van de ontwerpers.

Callas House opende haar deuren in 2016, het is veelzijdig en inspirerend. Een droom tot in de perfectie, de unieke en intieme kamers geven een echte en ongewone ervaring aan de gasten. Kom en geniet van een echte art déco, art nouveau stijl paleis in Boedapest.

 

 

Bel of mail mij terug