070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  •   8 dagen
  • Vanaf Amsterdam
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 1445,- per persoon
Prijzen en aanvragen

Rondreis Lapland Saariselkä vakantiehuis/appartement

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-8 Saariselkä Vakantiehuis/appartement Saariselkä 7
De route in beeld gebracht
De accommodaties van waar u verblijft

Saariselkä

Saariselkä de bestemming met de ongerepte wildernis in het uiterste Noorden!
Saariselkä is een klein dorpje, in het uiterste noorden van Fins Lapland. Net als veel andere wintersport plaatsen in Lapland wordt het omringd door een prachtig heuvellandschap.
Met hier als extra het Urho Kekkonen National Park.
Saariselkä is een ideale wintersportbestemming. Waarbij je er kan skiën, maar het is vooral een bestemming om te gaan langlaufen en/of husky- en sneeuwscootersafari’s en andere winterse activiteiten te doen.
Het landschap is hier net even anders dan bij de andere Finse bestemmingen; het is hier een stuk ruiger en minder vlak/ meer heuvelachtig.
Natuurlijk is de sneeuwscootersafari hier razend populair. In Saariselkä ontdek je de ongerepte wildernis met op de sneeuwscooter op de lange latten of op sneeuwschoenen. Maak ook eens een huskysafari of bezoek een rendier boerderij.

1 Vakantiehuis/appartement Saariselkä
Vakantiehuis/appartement Saariselkä

Vakantiehuis/appartement Saariselkä

De vakantiehuizen/ appartementen liggen rondom Saariselkä. Ze zijn allemaal van verschillende eigenaren wat zowel de ligging als de indeling elke keer anders maakt. De afstand tot het centrum van Saariselkä is tussen de 750m en de 2500m. In de meeste gevallen is een skibushalte op max. 500m afstand. Deze rijdt alleen overdag. Het vakantiehuis/ appartement is meestal geschakeld, dat wil zeggen ...

Dag 1-8
Bekijk hotel
Onderstaande vanaf-prijzen zijn per persoon en indicatief. Als u wilt weten hoe hoog de prijs exact is voor uw gewenste reisdatum, nodigen we u uit om een voorstel aan te vragen.

Rondreis Lapland Saariselkä vakantiehuis/appartement

Bel of mail mij terug