070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  •   8 dagen
  • Vanaf Amsterdam
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 1545,- per persoon
Prijzen en aanvragen

Rondreis Lapland Levi hotel

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-8 Levi Sirkantähti 7
De route in beeld gebracht
De accommodaties van waar u verblijft

Levi

Levi ligt op circa 150 kilometer boven de Poolcirkel. Levi is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste wintersportplaatsen van Finland. De plaats heeft een gezellig centrum, moderne/nieuwe hotels en meerdere uitstekende restaurants. In Levi worden diverse Worldcup skiwedstrijden gehouden. Daarnaast kun je genieten van de vele restaurants en de après-ski wordt op een geheel eigen wijze ingevuld. De winkels hebben een keur aan interessante regionale producten. Dit alles maakt van Levi een complete en sfeervolle wintersportbestemming. Het herderlijke dorpje Levi ligt in de gemeente Kittilä, Fins Lapland. Het landschap is adembenemend, in de wijde omtrek zie je hier nog de traditionele Finse blokhutten. Deze zijn prachtig om te bezichtigen tijdens een wandeling! De pistes van Levi zijn niet zeer uitdagend voor de ervaren skiër maar het biedt volop skiplezier voor beginners en de gemiddelde skiërs. Het centrum heeft meerdere restaurants en er zijn diverse uitgaansmogelijkheden. In Levi worden allerlei World Cup ski wedstrijden gehouden.

Het skigebied Levi heeft een voor Laplandse begrippen redelijk groot skigebied, waarvan de meeste pistes rood zijn en die liggen bijna allemaal aan de kant van Sirkka (Levi), de hoofdplaats direct bij het skigebied. Het gebied is echter prima geschikt voor beginners. De glooiende Fell maakt het zelden echt moeilijk. Voor de gevorderde wintersporters is er een klein hoekje met zwarte afdalingen bij de Levi 2000 gondel en er ligt het nodige off-piste terrein. Van diverse zijden kun je met de lift omhoog. In Sirkka (Levi) zelf of bij de andere dalstations die veelal grote parkeerplaatsen hebben en per skibus te bereiken zijn.

1 Sirkantähti
Sirkantähti

Sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti is centraal gelegen in het dorp Levi Fell, dicht bij hellingen, interessante evenementen en activiteiten. Het ligt op 750 meter afstand van de belangrijkste skilift. Het gevarieerde aanbod van accommodaties omvat 70 hotelkamers en verschillende appartementen van verschillende grootte. En het beste van alles is dat u in al de kamers en appartementen toegang heeft tot de ...

Dag 1-8
Bekijk hotel
Onderstaande vanaf-prijzen zijn per persoon en indicatief. Als u wilt weten hoe hoog de prijs exact is voor uw gewenste reisdatum, nodigen we u uit om een voorstel aan te vragen.

Rondreis Lapland Levi hotel

Bel of mail mij terug