070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti is centraal gelegen in het dorp Levi Fell, dicht bij hellingen, interessante evenementen en activiteiten. Het ligt op 750 meter afstand van de belangrijkste skilift. Het gevarieerde aanbod van accommodaties omvat 70 hotelkamers en verschillende appartementen van verschillende grootte. En het beste van alles is dat u in al de kamers en appartementen toegang heeft tot de warmte van uw eigen sauna. De receptie, het café en het restaurant zijn ingericht in zachte tinten en vormen een uniforme, ruime en lichte ruimte.
Voor onze gasten is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen.
Appartement
De appartementen verschillen in omvang en aantal personen. Bijvoorbeeld een studio in de buurt van het hotel, in het hart van Levi met een eigen ingang. Studio appartement voor twee, sauna, keuken-woonkamer met keuken apparaten Alle kamers hebben een goed uitrustingsniveau, evenals een autoverwarmingsstekker en een afsluitbare skiopslag. Met haardroger, kabeltelevisie, sauna, waterkoker. Inclusief eindschoonmaak, handdoeken en beddengoed

Kamers
Sommige tweepersoonskamers bevinden zich in het hoofdgebouw en de meeste bevinden zich op de binnenplaats van het hoofdgebouw. In beide gebouwen is één vloeroppervlak. Elke kamer heeft een eigen sauna, waar u even op adem kunt komen om op te warmen wanneer u daar zin in heeft.. De hotelkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de kamer is rookvrij.

Bel of mail mij terug