070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis ‘Paradores Andalusië’ – oktober 2017

In 1993 hebben wij een rondreis gemaakt door Spanje en veel tijd besteed aan het bezoeken van Cordoba, Sevilla en Granada, de steden met de mooiste Moorse kunst in Europa. Vaak hebben wij gedacht om nog eens naar die steden terug te gaan voor een hernieuwde kennismaking met die kunst. Dit jaar hebben wij die droom gerealiseerd.

Al googelend kwamen wij op de site van AmbianceTravel terecht en hebben een afspraak gemaakt om onze wensen door te spreken. Direct bij binnenkomen van dit bureau voelden wij dat het “wel goed zat”. Caroline Steylaerts stond ons te woord en gaf ons zeer deskundig advies. Binnen 24 uur ontvingen wij een gedetailleerd uitgewerkte offerte die, na een aantal aanpassingen, door ons getekend werd.

Zoals zo vaak kan men een reisbureau pas na de reis goed beoordelen; voor ons is AmbianceTravel een top bureau: alle gemaakte afspraken werden in de praktijk 100% uitgevoerd zonder enig probleem. Zelfs het weer, dat natuurlijk niemand kan “regelen”, heeft meegewerkt aan het onvergetelijk maken van deze reis.

Natuurlijk hebben wij bijzonder genoten van de steden en Moorse kunst (uiteindelijk het doel van de reis) maar ook alle andere stadjes en dorpen waren zeer de moeite waard. De dienstverlening bij de Paradores accommodaties was boven verwachtingen.

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde reis en willen dan ook AmbianceTravel en in het bijzonder Caroline Steylaerts danken voor haar professionele kennis en vriendelijke begeleiding.

Fam. Da Rios, Den Haag

Bel of mail mij terug