070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis 'Mooiste landhuizen van Noord-Portugal' – mei 2017

Dag Yvo,

We hebben een hele fijne vakantie gehad. De reis was prima geregeld en zowel de heen- als de terugreis zijn zonder problemen verlopen.

We hebben genoten van de mooie locaties in Barcelos en Guimaraes. De mensen van de locaties waren ontzettend aardig en de service was heel goed. Daarbij waren het prachtige huizen in een hele mooie omgeving, meer dan de moeite van het bezoeken waard!

We hebben een opmerking bij de routebeschrijving naar Convento da Franqueira in Barcelos: er stond zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige beschrijving van de route op de voucher. De Nederlandstalige is echter niet correct. Het is handiger om deze te schrappen en alleen de Engelstalige versie (eventueel vertaald in het Nederlands) op te nemen.

Het appartement in Porto beviel ons erg goed. Ook hier waren de mensen van de organisatie erg aardig en voorkomend. De locatie was prima: midden in het centrum, maar net in een rustiger straatje, zodat we geen last hadden van de drukte van de stad. Het appartement was leuk ingericht en alles wat we nodig hebben was voorhanden.

We hebben verder geen enkele aanmerking, alles was geheel naar wens. Dank je wel voor het regelen van onze vakantie!

Bel of mail mij terug