070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis 'Culinaire Andalusie met Granada en Nerja' – september 2017

Geachte lezer Ambiance Travel,

De reis is ons erg goed bevallen. Zoals al eerder aangegeven kunnen wij het erg waarderen dat de reis goed verzorgd is door jullie. Zowel het contact alvorens de reis te boeken alsook de aandacht tijdens de reis zelf, middels oa het ontvangen informatie pakket ter plaatse. Handige en leuke tips waar wij gebruik van hebben gemaakt. Op een enkele verwarring na in de routebeschrijving is alles voorspoedig en naar wens verlopen. 

Enig punt ter verduidelijking voor het vinden van de accomodatie Cortijo Del Marques nabij Granada zou gewenst zijn. "Na het verlaten van de autosnelweg neemt u aan de rotonde de zijweg parallel aan de autosnelweg" Misschien dat een foto hier voor wat verduidelijking kan zorgen? De weg gaat immers rechtsomkeerds en dit verwacht je niet en rijdt er al snel voorbij.
Verder waren de afstanden wat ons betreft helemaal prima. Twee nachten op eenzelfde lokatie is ons goed bevallen, het gaf ons het gevoel overal lekker de tijd te hebben en ons niet opgejaagd te voelen. De accommodaties waren voortreffelijk! Met name de ligging van de diverse accommodaties heeft ons erg aangesproken, ver weg van alle drukte en veelal in een mooi natuur gebied gelegen. Ook het bijzondere karakter van de accommodaties was heel bijzonder en zeer afwisselend al met al. Misschien dat dit te maken heeft met de keuze van een culinaire rondreis, maar wat ons betreft is een dergelijke reis voor herhaling vatbaar. 

De extra verlenging in de buurt van Granada was een schot in de roos! Als aangegeven zijn wij liefhebbers van de natuur, wandelen etc en hier is door jullie doordacht op ingegaan. Ook de verlenging in Nerja, te weten Capistrano Village, is ons goed bevallen, als gevraagd rustig gelegen en 2 slaapkamers en aan die wens is voldaan. Wel was het naar het centrum en strand ca. 3 kwartier lopen en de terugweg een enorme klim, maar wat ons betreft geen probleem. Voor mensen slecht ter been geen optie, maar met in het bezit van een auto misschien geen probleem. Wij zelf geven de voorkeur echter aan lopen, met name als er in de avond wat gegeten wordt met een alcoholisch drankje erbij.

Al met al een zeer geslaagde reis, waar we met enorme voldoening op terug kunnen kijken en zoals gezegd een dergelijke reis is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Toch ook het culinaire aspect. Je maakt op een hele leuke manier kennis met een stukje cultuur van het land. Met name de workshop Paella maken hebben we erg leuk gevonden!

Nogmaals hartelijk dank voor de service en goed verzorgde reis welke we van jullie mochten ontvangen.

Bel of mail mij terug