070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis 'Andalusie vol luxe' – juli 2017

Beste Caroline,

We zijn vorige week terug gekomen van een fantastische reis door Andalusië.

Ik wil jullie graag een compliment maken voor de wijze waarop jullie deze reis hebben samengesteld en georganiseerd. Alles was boven verwachting. De hotels waren allemaal bijzonder stijlvol. De ligging van de hotels in de steden was heel centraal. Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Dat was vooral plezierig in Cordoba waar het vorige week 46˚ Celsius was!

Hotel Barcello de Bobadilla in Loja was zeer fraai. De sfeer van het oude klooster was goed doorgetrokken in de inrichting van het geheel en ook de kamers waren geheel in stijl. Omdat het nogal afgelegen ligt hebben we ’s avonds daar gedineerd. Erg lekker gegeten met een fantastisch uitzicht op de omgeving. Het hotel is erg service gericht. ’s Avonds werden de autoramen gereinigd, bij vertrek water mee voor onderweg, enz.

In het Palacio de Patos in Granada kregen we een upgrade naar een kamer in het paleis gedeelte. Erg ruim en modern. Heel bijzonder. Erg vriendelijk ontvangst en voor onze auto werd ook goed gezorgd.

In Cordoba logeerde we in een alternatief hotel omdat de eerste keus volgeboekt was. Zo belandde we in hotel Balcon de Cordoba. Eerlijk gezegd zouden we dit uit een reisgids niet zelf geboekt hebben, maar wat een gezellig hotel was dit. Het kwam over alsof het door een familie werd gerund. Kleinschalig maar heel gastvrij allemaal.

Het Palacio de Villapanes in Sevilla was eveneens een klasse apart. Prachtig en van alle gemakken voorzien. Alleen jammer dat er een erg fors bedrag werd gevraagd voor een late check-out. Daar hebben we dan ook maar vanaf gezien.

We hebben alle belangrijke bezienswaardigheden in Granda, Cordoba en Sevilla gezien.

De fietstocht door Sevilla was een belevenis. Erg leuke route waarin veel te zien was en een bijzonder vriendelijke gids die alle tijd nam om uitleg te geven over de bijzonderheden die we op onze route tegenkwamen. Echt een aanrader voor iedereen die Sevilla bezoekt.

De toegangskaarten voor het Alhambra lagen natuurlijk ook gewoon netjes klaar voor ons.

Kortom, ondanks de zeer hoge temperaturen, hebben we van een heerlijke vakantie genoten. Erg bedankt daarvoor en we zijn al op jullie website aan het snuffelen voor de volgende reis…

Jos en Thea Elsendoorn

>

Bel of mail mij terug