070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Azoren – eind oktober 2019

Mede door de goede zorgen van Ruud en zijn medewerkers van Ambiance Travel hebben wij genoten van een 9 daagse fly-drive reis naar de Azoren van 28 oktober t/m 5 november. Het weer (kunnen jullie helaas niet regelen 😥) was minder mooi dan we hadden verwacht. De accommodaties waren erg sfeervol, alleen op het eiland Sao Miguel zaten wij vrij ver van het centrum van Ponta Delgado, waardoor we genoodzaakt waren om voor het diner met de auto naar het centrum te rijden wat toch zeker 10 km. verder was. Bij de accommodatie was wel een mogelijkheid voor een diner, maar niet in het laagseizoen. Het eiland hebben we 3 dagen met de auto rondgereden en hebben daarbij zeer veel mooie plekken , vulkanen, warmwaterbronnen en mooie groene landschappen mogen ervaren.
Ook de binnenlandse vluchten van het ene naar het andere eiland waren allen zeer goed geregeld door jullie. Zelfs de walvistocht die werd omgezet van zaterdag naar zondag en waardoor ook een boottocht moest worden verzet is keurig door jullie tussenkomst geregeld.
Een punt van aandacht wat ons betreft is de fietstocht. Wij hadden deze ook via jullie geboekt op het eiland Pico. Helaas is het eiland niet vlak, waardoor je alleen een stukje langs de kust kunt fietsen en weinig van het eiland ziet. Mijn voorkeur zou uitgaan om met de auto over te varen, waardoor je het eiland Pico geheel rond kunt rijden en verkennen.
We hebben een prachtige en leuke ervaring gehad bij dit reisbureau wat ik toevallig via internet tegenkwam. Ik kan het een ieder aanraden om hier een reis te boeken. Ik bedank hierbij graag nogmaals Ruud en zijn team.
Met hartelijke groet,
Hennie en Evelien Kurver
Bel of mail mij terug