070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Andalusië – november 2016

Beste Ruud en Yvo,

Ik wil even reageren op de prachtige rondreis die wij gemaakt hebben in Andalusië van 7 tot 16 november. We hebben het geweldig naar onze zin gehad en volop genoten. De excursies die bij de reis in zaten waren een groot succes. Vooral het bezoek aan de boerderij van Jamones te Huelva was een toppertje. Ook het paella maken was erg leuk en smakelijk (Cortijo del Arte) en natuurlijk ook bij de Olijfolie fabriek (Montilla).

Echter een opmerking wil ik toch graag maken, omdat het normaal te boeken hotel in Sevilla (Itaca Sevilla) vol was tijdens onze boeking hebben jullie voor ons een ander hotel geboekt en wel San Gil Hotel. Dit Hotel viel echter uit de toon vergeleken bij de andere accommodaties. Het hotel was absoluut niet schoon. Tevens was het hotel ca. 25 minuten lopen van het centrum van de stad en als je dat 4 x per dag moet lopen is dat wel heel veel.

s`Morgens heen om dingen te bekijken en s`middags terug om je op te frissen voor het diner en dan weer teruglopen om te gaan eten in de stad en dan na het eten weer terug lopen. We hebben verschillende keren een taxi genomen om het lopen een beetje te beperken.

Maar “over all” was het een fantastische reis en zullen we dit zeker aan andere aanbevelen. Ook vond ik de samenwerking met jullie heel prettig. We zullen in de toekomst zeker nog een keer bij jullie boeken.

Diana en Pieter

Bel of mail mij terug