070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Paradores rondreis: Klassiek Andalusië – augustus/september, 2019

Beste Ambiance,

Mijn ervaring met onze reis via AmbianceTravel is uitstekend. Normaal gesproken plan en boek ik mijn eigen vakantiereizen en maak zo af en toe gebruik van een reisbureau om ideeën op te doen. Mijn eerste contact met AmbianceTravel was echter zo plezierig en waardevol dat ik besloot om mijn reis uiteindelijk bij dit bureau te boeken.

Tijdens de verschillende gesprekken werden leuke en goede suggesties gedaan. Het e.e.a. werd meteen uitgewerkt zodat je een snel en goed idee krijgt van het totale reisplan en bijbehorende kosten. De medewerker (Yvo) van AmbianceTravel had duidelijk kennis van- en ervaring met het reisgebied, hetgeen nuttige tips opleverde.

Al met al was de beslissing om via dit bureau mijn reis te boeken, vrij snel genomen. Zeker ook, omdat ik zelf de reis niet echt veel goedkoper zelf had kunnen regelen. De reisbescheiden waren tot in de puntjes verzorgd en bij kleine aanpassingen werd ik meteen op de hoogte gebracht, zelfs tijdens de reis. Kortom, AmbianceTravel heeft voor mij duidelijk een toegevoegde waarde.

Een zeer tevreden klant,

Jeroen Ravelli

 

Reizen naar Andalusië

Benieuwd geworden naar een rondreis naar Andalusië? Lees meer over rondreizen naar Andalusië.
AmbianceTravel is specialist in rondreizen naar diverse bestemmingen op maat gemaakt voor u.
Bijvoorbeeld een reis “Groots Andalusië” geheel verzorgd.

Altijd ANVR en SGR dekking.

Nog een reiservaring lezen? Lees de volgende reiservaring over een rondreis Andalusië op maat.

Bel of mail mij terug