070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Andalusië met verblijf in historische Cortijo’s, Hacienda’s en Molino’s / juni-juli 2019

Beste mensen van AmbianceTravel, Yvo,

Onze reis begon met het ophalen van de auto in Málaga. Daar hoor je wel eens vervelende berichten over, maar wij hebben niets te klagen. Het ging vlot, klantvriendelijk en volgens verwachting. Zelfs met een upgrade! Bij het terugbrengen idem dito, een vlotte service en snelle afwikkeling van budget. We werden teruggebracht naar een prima plek op het vliegveld, anders dan de standaard omdat we nog een week extra bleven in Málaga.

Dan de Reis.

Jullie hebben niets teveel gezegd. We wilden geen stadhotels, maar in het land en niet ver van de steden. Jullie hebben ons werkelijk geweldige plekken bezorgd. Rustig, mooi, luxe, prettige ontvangsten, zeer goede restaurants in de Cortijo’s, zwembad, etc. We hebben er van genoten. De afstand tot de steden was goed te doen. Fijn dat we het Alhambra hadden gereserveerd. De afstand tussen de verblijven was ook goed te doen.

Het extra weekje in Málaga was wel erg lekker ook. Mooie stad!

Al met al, wij zijn echt tevreden en hebben een uitstekende vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar op weer eens een andere plek. Verhouding prijs/kwaliteit prima! We willen jullie bedanken voor de service en wie weet tot de volgende vakantie.

Groeten,

Mark & Monique

Bel of mail mij terug