070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  •   8 dagen
  • Vanaf Amsterdam
  •   Incl. huurauto
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 1365,- per persoon
Prijzen en aanvragen

CULINAIR GENIETEN IN ZUID-ITALIE EN NAPELS ONTDEKKEN

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-4 Napels Decumani Hotel de Charme 3
2 4-8 Casal Velino Agriturismo I Moresani 4
De route in beeld gebracht
De accommodaties van waar u verblijft
  • Italië Campania Napels Capri
  • Italië Campania Napels strand Montechiaro
  • Italië Campania Napels Capri
  • Kerk Chiostro Santa Chiara Napels

Napels

Na aankomst op de luchthaven van Napels neemt u een transfer of taxi naar uw accommodatie in Napels.

Napoli [Napels] bestond al in de tijd van de oude Grieken en heette toen Neapolis (470 v. Chr.), hetgeen ‘nieuwe stad’ betekent. De stad bestond reeds lang voor de stichting van Roma [Rome] en was in de middeleeuwen de grootste stad van Europa. Met de ligging aan zee heeft Napoli [Napels] zich gevormd tot een belangrijke havenstad.

Het moderne Napels is de stad van de Vesuvio, van de grote Caruso en de mooie Sophia Loren, van de echte pizza en de sterkste espresso (met veel suiker!) en van de Argentijnse voetbalgod Diego Maradona.
Sinds bijna 3000 jaar is Napels ook een van de cultureel rijkste steden in Europa met vele kerken, beroemde musea, belangrijke monumenten en karakteristieke wijken. De Napolitanen spreken liefkozend over ‘Napule’ wat dan met hun zware tongval klinkt als ‘Naboel’. Napels is een stad van uitersten in alle opzichten!

Inbegrepen
Naast een verblijf van 3 nachten in het sfeervolle Decumani Hotel De Charme is er ook een privé bezoek (met Engelse gids) Pompeï Inside Out inbegrepen.
Kom alles te weten over deze magnifieke attractie met de inzichten van een lokale expert. Het beste gedeelte? U hoeft niet lang te wachten om binnen te komen en de ins en outs van Pompeï te verkennen.

1 Decumani Hotel de Charme
Decumani Hotel de Charme
  • Berg Zee Salerno Campania

Casal Velino

Na 4 dagen heb je Napels wel gezien. Niet dat er niet meer te ontdekken valt maar na alle drukte ben je toe aan wat rust. U haalt de huurauto op en vertrekt naar Casal Velino.

Het Agriturismo I Moresani is de ideale accommodatie voor een heerlijk verblijf.
Agriturismo I Moresani is een werkende boerderij met dieren, op 1 km van Casal Velino en op 10 minuten rijden van de zee en Marina di Casal Velino. Het is hier heerlijk rustig. Geniet van de rust bij het zwembad/ de omgeving of ga naar het strand.

Er is een weekprogramma met allerlei activiteiten veelal culinair, met kookcursussen, wine-tasting en bezoek aan een olijfboerderij. Maar er zijn ook actieve activiteiten als wandelen, fietsen en yoga. Let op; niet gratis.

Inbegrepen
Tijdens uw 5-daags verblijf/ 4 nachten zijn 2* een diner (starter – 1ste gang – 2de gang – dessert en water)en een bezoek aan een wijnproeverij met wine-tasting en een kookles inbegrepen.
Ontdek de Cilento recepten met de kooklessen. Het kookprogramma start in de ochtend waar we samen groenten gaan verzamelen in de tuin. Ook een bezoek aan het kippenhok om eieren te krijgen is onderdeel van het programma. De bedoeling is dat we o.a. de handen in pasta steken! En aan het einde proeven we wat we hebben bereid in een gezellige lunch.

2 Agriturismo I Moresani

Decumani Hotel de Charme

Het Decumani Hotel de Charme is gevestigd in het Palazzo Riario Sforza, een prachtig adellijk paleis uit de achttiende eeuw, dat de officiële residentie was van kardinaal Sisto Riario Sforza. Sisto was de aartsbisschop van Napels van 1845 tot aan zijn dood. In 2008 werd het Decumani Hotel de Charme geopend. Met de ambitie om een klein hotel te creëren dat het beste van Napels zou vangen met een ...

Dag 1-4
Bekijk hotel

Agriturismo I Moresani

Het Agriturismo i Moresani is een werkende boerderij met dieren, op 1 km van Casal Velino en op 10 minuten rijden van de zee en Marina di Casal Velino. Het is hier heerlijk rustig. Geniet van de rust bij het zwembad/ de omgeving of ga naar het strand. Faciliteiten De Agriturismo i Moresani wordt omgeven door een ruime, in de directe omgeving kunt u onder meer paardrijden, fietsen en wandelen. ...

Dag 4-8
Bekijk hotel
Onderstaande vanaf-prijzen zijn per persoon en indicatief. Als u wilt weten hoe hoog de prijs exact is voor uw gewenste reisdatum, nodigen we u uit om een voorstel aan te vragen.

CULINAIR GENIETEN IN ZUID-ITALIE EN NAPELS ONTDEKKEN

Bel of mail mij terug