070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Decumani Hotel de Charme

Het Decumani Hotel de Charme is gevestigd in het Palazzo Riario Sforza, een prachtig adellijk paleis uit de achttiende eeuw, dat de officiële residentie was van kardinaal Sisto Riario Sforza. Sisto was de aartsbisschop van Napels van 1845 tot aan zijn dood. In 2008 werd het Decumani Hotel de Charme geopend. Met de ambitie om een klein hotel te creëren dat het beste van Napels zou vangen met een intieme sfeer, vol charme en comfort. Het doel is in de loop der jaren niet veranderd.

Faciliteiten
Het ontbijt wordt geserveerd in een luxe lounge, ooit toebehoord aan de familie Riario-Sforza. Ingericht met elegante spiegels, verfijnd stucwerk en bas-reliëf bedekt met puur goud. Elke ochtend hier een uitgebreid continentaal buffet, met zoet en hartig geserveerd. Verrijkt met een ruime keuze aan typisch Napolitaanse producten op basis van verse lokale ingrediënten. Hier kunt u uw dag beginnen met cafone brood, verse zuivelproducten zoals ricotta en buffelmozzarella, Napolitaanse ham en salami, zachte croissants en vers gebakken cakes zoals de beroemde Napolitaanse pastiera en de sfogliatelle zandkoekjes en krullende . Het maakt niet uit of u op zoek bent naar iets lekkers, iets zoets of iets gezonds, u vindt hier het juiste voedsel om de dag te beginnen.

Overdag is de Cardinal's Room beschikbaar voor gasten die hier kunnen uitrusten na een lange dag in de stad, genietend van thee, kruidenthee of koffie en het lezen van internationale kranten en tijdschriften. Van 17.00 tot 21.00 uur (ma-za) is er de Bar Sisto, gehuisvest in de Sala del Cardinale en op het aangrenzende terras. Het menu biedt een rijke selectie van frisdranken, bieren, wijnen, whisky, rum en cocktails gemixt door de handen van de bekwame bartenders van Bar Sisto.

Kamers
Het Decumani Hotel de Charme beslaat twee verdiepingen van het spectaculaire Palazzo Riario Sforza met 39 slaapkamers. Elk van de kamers is uniek, ingericht in combinatie met de oude Napolitaanse pracht met de eigentijdse stijl, het creëren van de onmiskenbare mix van comfort en charme van de Decumani die uw verblijf onvergetelijk zal maken.

Bel of mail mij terug