070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Walkersons Hotel en Spa

Het luxe landhuishotel Walkersons ligt even buiten Dullstroom aan de R540, ongeveer halverwege Johannesburg en het Krugerpark. Het hotel ligt in een kleine vallei tussen groene heuvels en kijkt uit over een forelmeertje. Het hotel ligt aan de Highlands Meander Route en de Schotse sfeer is in het hotel ook duidelijk voelbaar. Prachtige wandtapijten, stenen muren en een knapperend haardvuur doen u even wanen in de Schotse hooglanden, in plaats van in Zuid-Afrika. Laat u 's avonds verrassen met culinaire specialiteiten uit de omgeving. Gezien de vele forelkwekerijen in de omgeving zal het u niet verbazen als deze vis goed vertegenwoordigd is op de kaart. Vliegvissen is een populaire bezigheid in en rond Walkersons. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor paardrijden en wandelen. Laat Walkersons een heerlijke picknickmand vullen, zodat u de hele dag op stap kunt. En op een koude dag kunt u een bezoekje brengen aan de bierbrouwerij en Anvil Ale of de whiskey stokerij Wild About Whiskey Bar in Dullstroom.

Faciliteiten:
Bar, restaurant met uitzicht op het meer, tuin, terras, buitenzwembad, diverse openhaarden, Amani Spa, conferentieruimte, trouwkapelletje en fitnessruimte .

Kamers:
In totaal zijn er 24 kamers en 1 suite. De kamers zijn klassiek ingericht en voorzien van alle moderne luxe. De kamers zijn voorzien van een veranda, minibar, koffie- en theefaciliteiten, open haard, satelliet-tv, telefoon, kluisje, zitje en een en-suite badkamer met bad en/of douche. De lakeside suites kijken uit over het meertje. De luxe(re) lakeside suites zijn ruimer, iets moderner gedecoreerd en hebben een extra buitendouche.
 

 

Bel of mail mij terug