070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Timamoon

Timamoon Lodge is een prachtige, misschien zelfs wel sexy plek, verborgen tussen heuvels en bossen, niet ver van Kruger Park en BlydeRiver Canyon. Vanaf het privé zwembad en uw terras geniet je van oneindig uitzicht op de groene berghellingen, in de verte kan je de SabieRivier horen stromen en de vogels krijsen. Er is veel te zien in de omgeving. Maar misschien is dit hier wel genoeg en een wandeling naar de Sabie rivier met een door het resort verzorgde luxe picknickmand wel voldoende activiteiten voor één dag.

Faciliteiten
U krijgt uitstekende - en mooie! - maaltijden opgediend in het met kaarslicht verlichte restaurant aan de rand van een meertje. Natafelen kunt u desgewenst in de Cigar Lounge. Alle lodges hebben een eigen zwembad. U kunt genieten van yogalessen.

Kamers
De ruime lodges bieden optimale privacy en zijn met veel smaak ingericht met kleurrijke meubelen uit Marokko en Zanzibar. Het bed, weelderig opgemaakt, bevindt zich onder een grote klamboe. Elke lodge heeft een open haard en in het grote bad in de badkamer realiseer je je heel gemakkelijk hoe bijzonder deze plek is.  Elke lodge heeft een privé zwembad.

Bel of mail mij terug