070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

The Oyster Box

Dit hotel, ondergebracht in een groot landhuis heeft uitzicht over de Indiaanse Oceaan. De grandeur van het pand is bewaard gebleven tijdens de renovatie in 2007 uitstekend bewaard gebleven. Het teak uit Birma en de tegelvloeren uit Portugal zijn met grote zorg uitgekozen en smaakvol verweven in dit moderne resort waar het u aan niets zal ontbreken.

Faciliteiten
Vanuit het zwembad kijkt u uit over de zee en op de nabijlgelegen vuurtoren. In de health club vindt u moderne fitnessfaciliteiten en kunt wellness behandelingen boeken. Culinair heeft u hier niets te klagen en u kunt kiezen uit een cocktail in de Lighthouse Bar, ontspannen eten op de OceanTerraces of chic dineren in het a-la-carte restaurant de Grill Room. Ook een nonchalante snack in de Chukka Bar behoort tot de mogelijkheden. Er is zelfs een bioscoop en er zijn faciliteiten voor kinderen.

Kamers
Elke kamer is anders ingericht. Met moderne materialen is een klassieke sfeer gecreëerd. De kamers beschikken over een tv, plafond ventilator, airco, wifi, minibar en luxe badkamer. 

Bel of mail mij terug