070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Simbavati River Lodge

Middenin het Timbavati Private Game Reserve bevindt zich Simbavati River Lodge. U kunt slapen in een familiesuite met twee slaapkamers of een luxe en sfeervol ingerichte safaritent, net als de suites voorzien van airconditioning, eigen badkamer (met buitendouche optie), privé terras. Niet zelden lopen de hyena's langs uw terras.
Timbavati grenst aan het Krugerpark. Het wild hoeft zich niet aan de grenzen te houden, de bezoekers wel. Met de eigen gamedrives ('s morgens, 's middags) heeft u zonder twijfel een bijzondere safari ervaring met de kans op het spotten van olifanten, neushoorns, buffels, giraffen, leeuwen, luipaarden maar ook hyena's en wilde honden. Tussendoor geniet u van de accommodatie, van het uitzicht en van de bush geluiden. Of anders van de wellness faciliteiten. Waarom ook niet.
De River Lodge grenst aan de rivier, die echter doorgaans droog is. Zeer bijzonder aan Simbavati River Lodge is dat er een waterpoel vlak voor het terras kigt waar obtbijt, lunch en diner worden geserveerd. Met name 's avonds komen hier steevast dieren drinken, variëren van hyenás, olifanten tot luipaarden. 'Mensen vergeten hier soms gewoon te eten.'

Faciliteiten
Restaurant met traditionele gerechten (soms bereid op de braai), bar, zwembad,wellness, tuin, terras, eigen game drives, airconditioning, kinderopvang, cadeauwinkel.

Kamers
Luxe suites of luxe safaritenten. King of Queen bed, luxe badkamer met bad en aparte douche, airconditioning, privé terras.

Bel of mail mij terug