070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rhino Post Safari Lodge

Rhino Post Safari Lodge ligt in een 12.000 hectra groot privé gebied dat onderdeel is van Kruger National Park. Rhino Post bestaat uit slechts 8 luxe Bush Suites, gebouwd op palen, met een eigen terras en met direct zicht op de rivier. Zeker in de Zuidafrikaanse winter (onze zomer) ziet u hier regelmatig olifanten of leeuwen lopen. Zorg dat u op tijd aankomt: om half drie wordt de high tea geserveerd, waarna u vertrekt voor de eerste game drive. U dineert gezamenlijk, ook met de gidsen, die graag hun ervaringen delen en uw vragen beantwoorden. Voor de ochtend game drive krijgt u koffie en een kleine snack, onderweg nog een kop koffie en daarna wacht er een uitgebreid ontbijt. Men maakt een vers eitje 'op masat'.

Faciliteiten
Het verblijf hier is inclusief ontbijt, diner en lunch/high tea, en twee game drives per nacht met de eigen deskundige rangers van Rhino Post. Tussendoor kunt u bij het zwembad of in de lounge een boek lezen. Of een dutje doen: u moest immers erg vroeg op voor de game drive, en een extra uurtje in de Bush Suite is bepaald geen straf. We kunnen het u vertellen, maar beter: ga het zelf ervaren!

Kamers
Uw Bush suite is zeer ruim, heeft een eigen terras en kijkt uit op de rivier. De badkamer verdient een andere benaming: Bad suite? Voor de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De canvas wanden zorgen er voor dat u het gevoel heeft middenin de natuur te slapen.

Bel of mail mij terug