070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Entabeni Wildside Lodge

Entabeni is een indrukwekkend mooi, 22.000 hectare groot malariavrij private game reserve op minder dan drie uur rijden ten noorden van Johannesburg. Het ligt in het World Heritage Waterberg gebied en wordt ook wel 'het gebied van de berg' genoemd. In Entabeni leeft de Big Five, naast uiteraard talloze andere diersoorten. U komt ze tegen tijdens de safari's. In Entabeni zijn diverse lodges, oplopend tot zeer luxe. Wildside Lodge biedt een ware Afrikaanse bush ervaring, door zowel de inrichting als het open karakter. Gasten verblijven in luxe safaritenten met eigen badkamer en buitendouche. Alle maaltijden zijn inbegrepen. De safari's (twee per overnachting) maak je met een vaste gids, die daardoor weet wat je al gezien hebt en nog wilt zien.

Faciliteiten
Open restaurant/bar terras, zwembad, game drives met eigen ranger. Boma, met open vuur, waar soms onder de sterenhemel ook het diner wordt geserveerd.

Kamers
Er zijn hier twintig luxe safaritenten met eigen badkamer, buitendouche en terras. Door het slapen in tenten heb je zeer sterk het gevoel dichtbij de natuur en de dieren te staan.

Bel of mail mij terug